Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz marcyman #5842 üzenetére
Csirkemell + barnarízs volt az alapkaja ebédre, reggelire zabpehely. És akkor súlyokkal edzettem. Eleinte az edzett izmaim gyorsan megnöttek utána lelassult a fejlődés. Aztán megtetszett az sw és a filozófiája, meg a dolgoknak is jobban utána olvastam, most azt eszek ami van + a csirkerizst. Otthon szoktam csinálni a fegyencet.
Ja 180 magas vagyok, 17 éves."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Ja igen. Eleinte fehérje + ch tápkieget szedtem aztán tömegnövelőt ami kb ugyanaz, most csak fehérjét szoktam, de azt is beleteszem a reggelimbe, meg edzés után.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
corres78
tag
Tegnapi edzésvideómból screen shot (96. napom a húzódzkodásban):
Jelenleg 64 fekvőtámasz és 28 húzódzkodás sikerült csak 8 perc alatt.
A célom ugye 8 percen belül 100 fekvőtámasz és 50 húzódzkodás teljesítése e hónap végére. Azt hiszem kemény fába vágtam a fejszémet.Most pénteken járt le a 7. 50 napos ciklusom, erről egy videó (HD-ben nézzétek. Az első kb. 3 és fél perc előzmény.):
-
corres78
tag
válasz Rabbitf_24 #5854 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen, tavaly június 14.-én kezdtem el 88,5 kilósan az edzést (tavaly áprilisban 94 kilósan untam meg a tunyulást és csak diétával 5 és fél kilót fogytam június közepére). A húzódzkodást idén február 26.-án kezdtem el és akkor ment 3x3 széles fogású 1 perc pihenőkkel és aznapra elfelejthettem a felsőtestre bármilyen edzést (ilyen összehasonlításban jelenleg 8x3 megy de csak fél perc pihenőkkel). Mostanság 8-8-6-5-3 megy a szélesfogásúból 1 perc pihenővel. Jelenleg a maxom pihenten 11 ismétlés.(#5855) brownus:
Azért, mert ennek a teljesítménynek a közelébe szeretnék kerülni egyszer (amúgy 46 éves az emberünk):
-
Gaben360
senior tag
válasz corres78 #5856 üzenetére
Grat,szép eredmény!
Remélem én is elérem ezt a szintet jövő januárra,nekem akkor lesz 1 év.
Hasra és törzsre mit tolsz?Nekem az a kritikus pont még mindig.Kolosanyiköszönöm a linket,szemezgetek belőle,de sajnos nincsenek eszközeim,a legtöbb gyakorlathoz,de majd megoldom valahogy!
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
corres78
tag
válasz Because #5858 üzenetére
Köszönöm! Bár helyesnek mondható táplálkozásom egyáltalán nincs. Szinte bármit ehetek, ha edzek mellette. Sose mondd, hogy soha!
(#5859) Gaben360: Neked is köszönöm. Súlyban a mélypontom 78 kiló volt tavaly szeptember közepén (azaz -16 kiló kereken 5 hónap alatt, melyből 3 hónap volt edzéses), most meg 83,8 kg vagyok. Tehát közel 6 kiló jött rám az utóbbi közel 9 hónap alatt, persze nem szín izom mind.
Törzsre célzottan semmit nem csinálok, vagy csak nem tudok róla.
Hasra lassú hasprést csinálok (ágy sarka a két térdem között) illetve húzódzkodáskor, amikor eszembe jut, függeszkedve lábfelhúzást csinálok (térdemelés oldalra és előre, és nyújtott lábbal előre picivel vízszintes fölé. -
emiki6
veterán
válasz marcyman #5857 üzenetére
Egyél sokat és edz mellette rendesen.
Nyugodtan keverd a fegyencet a súlyossal. Pl a húzódzkodás, tolódzkodás kifejezetten jó cucc. Mellé súlyokkal tárogatás, fekvenyomás, koncentrált tricepsz és váll gyakorlatok. Nekem kb ezek hoztak eredményt, azaz ezek növelték leginkább az izmaim. Az első kemény huzi edzés után egy hétig izomlázam volt, sőt nem tudtam kinyújtani a karom rendesen, de egy hét alatt megnőtt a bicepszem, az alkari karhajlító izmom, valamint a bicepsz-tricepsz között lévó izmom. Durva volt.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
dokee78
félisten
Melyik napra tegyem a fejen állás feladat sort?
"A"nap:
Bicska húzódzkodás
Függeszkedés rúdról
Bicska guggolás
Rövid híd
Vádli lépcsőn
Könyök nyomás"B"nap:
Fekvő támasz térdelve
Hajlított láb emelés fekve
Fekvő támasz térdelve (széles)
Ujjbegyes fekvő támasz előre dőlve
Váll kifordítás
Fekvő támasz térdelve (szűk) -
westcoastog
veterán
3 hét edzés kihagyás mennyire fog visszavetni?
Volt múlthéten egy kisebb de annál szarabb műtétem, és 3 hét pihenőre vagyok ítélve, elvileg semmi erőltetés nem lehet, többi nem publikus, csak a kihagyás része érdekel.
Tehát 3 hét gépelőtt ülés, sétálgatás, max apróbb ház körüli munkák csinálgatása..[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz westcoastog #5863 üzenetére
Néha jót is tesz ennyi kihagyás. Majd meglátod, hogy állat módjára tudsz csinálni mindent 3 hét múlva. Jobbulást!
-
emiki6
veterán
válasz westcoastog #5863 üzenetére
Erre nehéz lesz választ adni szerintem. Gondolom egyénfüggő. Majd meglátod mi lesz. :/ Valahogy csak kibírod. Vidd ki a vacsdogzot.
Rabbitf_24: Igaz volt hogy jót tett 1-2 hét kihagyás.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Rabbitf_24 #5864 üzenetére
Ha vége a felépülésnek nyomok egy olyan 15 ismétléses muscle up settet hogy megemlegetem.
Köszönöm, meglesz.(#5865) emiki6
Szívem szerint már most is mennék fekvőtámaszozni meg bírnék is, csak hát na, lehet nem kéne.
Vaccsdogz nem érdekel, Battlefieldezek.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz westcoastog #5866 üzenetére
Készülj fel, el fog tűnni a bőrkeményedés a kezedről.
Akkor Goat simulator."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
corres78
tag
válasz westcoastog #5868 üzenetére
Üzleti fogás:
Felragasztható bőrkeményedés imitáció SW-seknek a hosszabb kihagyások idejére csajozáshoz.
Vinnék, mint a cukrot. -
RBJ
addikt
Na mai edzést kihagyom. Olyan álmos vagyok, voltam egész nap majd elaludtam állva is.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
aizen92
addikt
Nálam is ugyanez. Képtelen vagyok magam rávenni az edzésre + szigorlatra is tanulok éjt nappallá téve. Szóval f**za egy nap.
Ha valami durva melegfront jön, akkor szoktam így ki lenni. Úgyhogy pár nap és a gatyámat is leizzadom magamról, van egy sanda gyanúm."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
kolosanyi
veterán
Én meg úgy döntöttem, hogy leszarom a holnapi vizsgát, és inkább edzek. Húzódzkodás-fekvő volt terítéken. 5*5 szűk húzódzkodás volt, arra figyelve, hogy minél nagyobb mozgástartományban végezzem (minimum vál érinti a rudat). Ez nem gondoltam volna, de teljesen megölt. Utána 5*5 íjász fekvő, asszisztáló kar teljesen nyújtva, magam mellett egy kis emelvényen (legyen zsámoly, kb az a magasság volt). Mindegyik végén 2 kör izometrikus tartás, 15 másodperc összehúzódásnál, 15 a mozgástartomány közepénél, 15 megnyúlásnál. Hogy ne ússzam meg ennyivel, betettem a végére egy "bicepsz-tricepsz szuperszettet". Saját súlyos tricepsz nyújtás volt és - most jön a lényeg - csapóhíd, a cikkben van róla videó. Na ez valami kegyetlen, pedig nem tűnik annak. Mindenkinek nagyon ajánlom, akinek van hozzáférése kötélhez.
-
SkyS1gn
félisten
válasz SkyS1gn #5875 üzenetére
Amúgy most megpróbáltam más helyen a backlevert más fogással... még addíg sem jutottam hogy egyenesbe érjek nemhogy a lábamat nyújtsam, majdnem fejre estem mert a tenyerem majd szétszakadt, mintha belül eldurrannak valami és terjedne szét a meleg... el is zsibbad. Napközbe meg ugrál benne valami. Hár rohadjon meg ezt nem hiszem el. Tényleg meg kéne mutatnom valami orvosnak. Pedig úgy örültem hogy közel van.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Woodslave
félisten
válasz Rabbitf_24 #5882 üzenetére
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
SkyS1gn
félisten
-
westcoastog
veterán
Brutális.
-
corres78
tag
Azt a mindenit lenyűgöző teljesítmény! Gratulálok!
-
Rabbitf_24
addikt
válasz westcoastog #5885 üzenetére
Kössz mindenkinek a tanácsokért és a bíztatásért!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Rabbitf_24 #5887 üzenetére
Még midíg nemtudom mi a magic trükk... nem eszek szemetet és a rendszeresség is megvan, mégis megtorpantam most 90kg-nál.
-
corres78
tag
válasz Rabbitf_24 #5887 üzenetére
Hány kilót adtál le? Mennyiről mennyire és milyen magas vagy?
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Rabbitf_24 #5891 üzenetére
Ekkora változást okozhat az ízületekben a fogyás? Ezt nem hittem volna. Habár belegondolva, hogy középiskola elején 180cm-et és 50-60 kilókat mértek a végére az előbbi 1-2cm-t csökkent a másik meg felment 70-75-re. És még mindig így állok.
Ja izé úgy döntöttem rendelek lassú fehérjét láttam szájtek cazein komplexet arra gondoltam, valami vitamint tudnátok ajánlani, hogy mit lenne érdemes?
-
RBJ
addikt
Én meg pont most hagytam abba a multiszedést oneday t mert vagy lassan 2 éve szedem minden nap.
Gondoltam pihentettem meg szezon van, gyümőcsőt kő enni.
Valami pörgettyű kellesz edzés előtt mert reggel 5-18 ig meló után nem igazán van teljesítmény kényszerem edzés előtt.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Tenken
őstag
Komolyság van.
Nem mondod, hogy hosszú távon képes vagy tartani 80 kilót egy 1500 kcal-os étrenddel.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz westcoastog #5897 üzenetére
Ja a hátára tekeri szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz Rabbitf_24 #5898 üzenetére
Milyen edzés összeállításod van? Napi 1 testsúlyos, meg némi futás a pihenőnapokon?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest