Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz hengelhof #3608 üzenetére

Nem kell adnod semmit a boltosnak. Leteszel egy boltos bódét, hozzárendelsz egy embert, és onnantol tudsz vele kereskedni (barter) azt hiszem reggel 7 és este 10 között (rá van irva a bódéra a nyitvatartás :) ). Egyből és magától lesznek cuccai, lesz alaptőkéje is, ami pár naponta visszatermelődik neki. Minél magasabb szintü boltot teszel le, annál több/jobb dolgokat árul. Az orvost is a boltoknál találod, a misc-ben ami van asztal az ilyen junk gyüjtő asztalka, akit hozzárendelsz az random junkot termel neked.

A boltosok egyébként csak támasztják a pultot, de nem baj ez mert termelnek neked kupakokat is a workbenchedbe gyüjtik perselybe. Van amelyik bolt egyébként a lakosok hangulatát is növeli, az orvos biztosan, de oda van irva a boltnál hogy kupakot termel, meg amelyik hangulatot is javit annak az is oda van irva :)

(#3609) harveszter ha több generátort kötsz egy fogyasztóra, akkor a generátorok áramtermelése összeadódik. Én pl a viztermelőket úgy oldottam meg hogy a szükséges mennyiségü generátort egy nagy póznára kötöttem, és a nagy póznáról vezettem a kábeleket szét a viztisztitókig. A generátorok áramtermelése összeadódik, és a fogyasztók fogyasztása is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák