Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz halapidori #99027 üzenetére

    A folyadék a húsok mellé jó ötlet, pláne zárt(abb) térben. Egy idő után elkezd jól-jobban párologni, és ez a pára is segít(het) a húsnak (vagy ami van a tűztérben) puhulni.
    Amit én gondolnék, hogy jó lehet, az valami olyan sör, amit már meginnék, de nem sajnálom elfőzni :D Dreher Bak, Krusovice / Budweiser...

    Almalét és viszkit nem gondolom, hogy tennék hús mellé - viszki drága, és jobb az bennem, az almalét meg nehezen képzelem el, hogy jó, de még nem próbáltam. Se egyiket, se másikat nem láttam / olvastam, hogy tennének hús mellé. Sört/bort igen.

    Ettől független lehet, csak az én műveltségem alacsony, és tuti az alma / viszki a hús mellé. :)

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák