Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #133450 üzenetére
Munkanapon kívül negyed 10kor nálam semmi értelme nem lenne a piszkálásnak az is biztos
Csapatépítő után is kirúgtak a helyszínről, délutánig aludtam a kocsiban :-D Odahaza hétvégenként meg néha délután 1 óra előtt kell egy kávé ahhoz is, hogy eljussak a kávégépig. Mai nap kicsit hosszú lesz, majdnem reggel 4ig válogattam a vackaim és szórtam ki régi CDlemezeket meg csodálkoztam rá olyan dolgokra, hogy ójajj.
Többi meg ja, van ismerős akinél egy gyerek is minden nap nulla alá viszi az életerőt, máshol meg 3-4 kölökkel is el tud gépészkedni egy szülő. Ezt már mondtam én régebben, most majd saját bőrön felét megtanuljátok, bár van itt kolléga ahol jó nagy kölkök vannak és abból valamipolál a világra, mi meg páran hiába mondjuk, hogy nem ez a jellemző ami Nála.
No de majd ha egyetemre megy és úgy elveszik, mint a kölcsöngyerek, akkor lesz a következő pislogásod.
-
hobizoli
nagyúr
-
-
npera
őstag
-
zetor2000
őstag
válasz eattila #133446 üzenetére
Énszerintem, ha valaki akar a másikkal találkozni, az megoldja.
Faterrral számtalanszor voltam kocsmában, amíg ~6-8 éves nem lettem, és anyámék el nem váltak, majd széjjelköltöztek. Ezen idő alatt megismertem a főnökeit, a kollegáit, a korabeli ismerőseit, a haverjait meg 1-2 barátját.Nekem van 1 barátom (akit annak tartok, abból 5-6 alatt van a számuk, sajnos), vele annyi a sztori, hogy telefon, ekkor itt, és ott lesz. Lehet, lesz nála egy gyerek, vagy még a párját is elhozza, de ott lesz. A maradéknak max barátnője van, velük nincs ilyen probléma.
Ha egy "spanommal" (akit említettél, hogy kábé együtt lógtatok majd' mindennap) nem tudnék ilyen módon találkozni, abban óriásit csalódnék.
Az, hogy odahaza kupleráj van, ne érdekelje azt, aki velem akar találkozni. Nálam sincs rend, nincs élére hajtva az összes nadrágom / pólóm, nincs naponta porszívózva (hetente se), nem mosogatok mindennap, de ha akar valaki látni, akkor feljöhet, nem kell "viselkednie", érezze otthon magát (csak ne viselkedjen úgy). Pakolós kölökkel is jöhet, csak akkor őrá fog szólogatni, hogy "ezt ne, azt se,
k*rvakölök...". Nem csak idehaza "benn" lehet találkozni, a fent említett barátommal a 100 méterre lévő játszótéren találkoztam, mert jött az enyhén ADHD-s gyereke (vagy mi a neve a bajnak. irgalmatlan hiperaktív). A többiekkel egy kellően távoli időpont (következő 7...10 nap) kábé bármikor lehet találkozni.
Porontyokkal el lehet menni fagyizni is, azt ott össze lehet futni pár percre...1-2 órára egy haverral. Vagy a gyerek edzése / szakköre közt. Vagy az odafelé vezető úton. Ha akar találkozni valaki a másikkal, megoldja.
Max az eszmecsere kicsit fura lesz.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
Megjött az OpenRacer váz. Húúúú... Nagyon kompakt cucc. Van két középső lap, 4 kar és kész. A standoff és a kanopi csak tompító védelem rajta, a váz maga teljesen sík. Fekete karbonból kértem, de van 2 db rózsaszín alaplap tartaléknak és pár arany kar is tartaléknak.
Holnap jön egy T-Motor F60 Mk V tapogatni, mert kíváncsi vagyok rá. Abból lehet külön venni harangot is, valamint kábé mindenhol IS kapni. Lehet ez lesz a végén a motor, mivel most végre olyat szeretnék, ami nem tűnik el mindenhonnan 2 hónapon belül.
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #133455 üzenetére
Napi 10k nem is sok. Sharenow/Limo hétvégi akciós nincs?
-
Jahno
veterán
Én marha meg felszívtam magam és eljöttem Ikeába tömegközzel. Most egy ruhaállvány, 2 méteres fotóállvány, 60+37 literes kuka lett az útitárs.
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #133447 üzenetére
Most nincs energiám már írni, de nekem is vannak történetek a lányommal. Meg a fiammal. Mondjuk úgy, hogy más dinamika szerint volt durva a kettő, nem egyszerre. Egy ideig úgy éreztem, hogy már sosem lesz normális kerékvágás, de aztán lett valami ami az új normális. Minden drámát félretéve egy idő után lehet még macerás gyerekkel is társadalmi életet élni, de én alighanem elég szerencsés vagyok, mivel a gyerekek fizikailag egészségesek, csak elképesztően rosszak. Mind a két gyerek "specifikus", de különböző módon. Ha egyszer lesz energiám, akkor leírom nem ennyire kriptikusan is. Lehet kifutok a karakterhatárból, ami esélyes.....
-
Samott
addikt
#mithallgatszmost
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
zetor2000
őstag
#autós topik:
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-igu-
addikt
#mithallgatszmost
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
válasz -igu- #133467 üzenetére
Hát, ilyen az, amikor a fagyi visszanyal.
De sokan figyelmetlenek, és megadnak minden hozzáférést. Anydesket telepíttetnek velük, aztán megnyomkodják a telefont, hogy elmenjen minden pénz a számláról valami ismeretlen országba.
Engem is hívott 1x egy csóka, hogy gyanús tranzakcót észleltek, de amikor rákérdeztem, hogy akkor miért nem kaptam róla SMS értesítőt, és miért nem tudja a banki ügyintéző, hogy valójában mennyi pénz is van az üffél számláján, akkor hirtelen megszakadt a hívás.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-NoVa-
addikt
-
Jahno
veterán
Ennyit érnek a szabályok meg a törvénykezés. Már büntetett előélet és drog miatt eltiltották. Erre KÉT évvel ezelőtt megint belefut egy rendőrbe, most születik valami ítélet. Elmúlt 2 évben gondolom ugyanígy szabadlábon rohangált. Ahogy előtte is:
-
npera
őstag
Szerdán 10-kor másfél órás interjú, egyelőre csak a rikrúterrel. Aztán van valami pszichó interjú, aztán végül a potenciális főnökökkel a technikai interjú. Ezzel szerintem most el fogok mókázni egy ideig, mert 4 pozícióra adtam be jelentkezést. Gondolom racionalizálnak ők is és nem megyünk végig linerárisan mind a 4-en 3 szinten...
Kezdek izgalmi állapotba kerülni
-
veterán
velkámbekk.
múlt vasárnap hazatért asvájcból (ahol persze szintén van net), de eddig halogattam a hsz-ek olvasásátasvájc szép hely, jó hely, kurvadrága hely. a bérelt vw t-roc (egy legkisebb fabia volt a cél, de azt mondták, hogy free upgrade) pedig kellemesen élhető autó néhány hülyeséggel, de otthonra nem kéne kényelmes, mondhatjuk hogy keveset fogyaszt. kivéve a churból arosába a kissé kanyargós úton, ott 12 liter az adaptív tempomat is kellemes dolog, ahogy követi az előttünk haladó autót, meg felismeri a táblákat, de autópályás sávváltásokkor is csinált már meredek fékezést, meg néha 1-1 benézett táblánál is.
meg egy europcar szintű cégnél nekem kicsit furcsa, hogy valami noname téligumi van az autón.istálló? gazemberség? hupákolás?
-
npera
őstag
Köszi mindenkinek! Még nem vagyunk kész, csak most kezdődik....
-
veterán
válasz eattila #133489 üzenetére
egész ügyesen tudom szépen csomagolni a véleményemet (ez némiképp számomra is újdonság volt), vagy alkalmazni a nem az én dolgom, leszarom metódust (ez nem).
szimplán leépítettek, mert tényleg nagyon kevés videós munkája volt a cégnek. ilyen csinos showreeleket már biztos nem fog senki vágni az idei anyagokból, annyira kevés van.
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
veterán
válasz Samott #133494 üzenetére
nyomkodtam a beta photoshopot a gyárban nemrég, egyrészt sokszor tényleg nagyon ügyes, a fb cover fotómat is azzal egészítettem ki egyik oldalon, mert csak úgy jött ki a kompozíció de nagyon sokszor csinál nagyon meredek dolgokat. persze még nagyon az út elején járunk.
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
Jahno
veterán
válasz Samott #133494 üzenetére
Elvis elég gyenge lett, grafikában meg eddig is tudtak ilyesmit. Meglestem 2017 januárjában vettem ilyesmi szofvereket ami ha nem is ennyire IQsan, de elég jól termelt az meg informatikában már kőkorszak.
Itt most a fotós életnek kb. annyi is lett, hogy bedobták a világpiacra, mert eddig is nehéz volt megállapítani ha valamivel trükköztek, nemzetközi vizeken is sok volt a megrendezett jelenet a nem megfelelő kategóriában, de ennél sokkal komolyabb dolgokat kiegészít, mint amit fent mutat. Egyelőre megy a pingvinezés rendesen, hogy nem csak égboltcsere lesz, hanem minden is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest