Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz contaxg #4499 üzenetére
Ha a tilos rész módosul "nem ér"-re akkor szerintem oké, max. az új fejhallgatókra rosszalló pillantásokat vetünk.
Mondjuk ilyen kuriózum fejesek nincsenek a környezetemben.Beyer DT331, Beag FDS 26 amit így hirtelen tudnék hozni. Egyik ~15 második 35 éves is meglehet.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
ha egyszer kész lesz a helyiségem akkor lehet jönni bármikor... 4-5 fős minitálikra biztos lesz hely.
(#4511) krx21
Nyilván lehet mindenféle, csak azért jó ezt így is meghirdetni (néha), mert csomóan azért nem mernek eljönni, mert nekik öreg (= vacak?) fejesük van.(#4510) bkercso
problem solved[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
emiki6
veterán
válasz contaxg #4512 üzenetére
Én elviszem a Steelseries Siberia V2-t is annak ellenére, hogy nem valami jó. Meg egy Sennheiser 280 pro-t is, ha itthon lesz, azt se azért, mert jó...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
mcguyver
csendes tag
Nemrég vásároltam egy AKG Q701-es fejhallgatót. Ez lenne az első komoly fejhallgatóm, amit tulajdonképpen "karácsonyra kaptam".
Szeretnék hozzá egy jó DAC-ot, bár a témában rengeteget olvastam utána, mégsem merek dönteni.
Van-e esetleg valakinek egy jó javaslata? Sajnos nem szeretnék nagyon sokat költeni rá, kb 50.000 Ft az már a maximum lenne.
Ha hangkártyát javasoltok, az is jó lenne, mert úgyis le kéne cserélnem az audigy 2Zs kártyát.köszönöm a válaszotokat
-
GML
őstag
Mit is mondtatok, mikor lesz a következő, tavaszi találkozó?
-
addikt
feliratkozom
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
törölt tag
Én majd az április-májusi találkozóra megyek inkább
-
.DLL
veterán
Vannak azért fennsíkok, ahol meg lehet akadni és elidőzni. Nekem ilyen a DT880 600ohm, ami alá érdemes rendszert építeni és nagyon sokáig elvan vele az ember. Persze ehhez kellett egy fél év hallgatózás és mindenféle fejes kipróbálása ami a közelemben volt.
Szerintem más is megtalálhatja azt amit egy jó ideig nem kell lecserélnie.(P.H.)
-
Radomer
aktív tag
Nálam egy kis leejtőt követően a Mariana árok legmélyén találtam magam.
-
emiki6
veterán
válasz bkercso #4533 üzenetére
Tudod, mikor véletlen leejti a HD800-at... Betonra... Az első emeletről... Az erősítőjével együtt... (mármint tényleg véletlen, nem szarkasztikusan)
Legalább is én így képzelem.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
vodkaboy22
addikt
válasz bkercso #4530 üzenetére
Én úgy fogalmaznék, hogy van az a sziklaszírt a leejtőn, amin meglehet addig kapaszkodni, hogy az ejtőernyő hátizsák hevedereit meghúzd...
Viccet félre téve van az a szint amiről inkább arra felé kacsingatsz, hogy jó jó, de hogy szólhatna így mondjuk a hordozható cuccom, a stereo hangfalas rendszerem vagy a kocsim hifije (erős kétely, de... mi lenne ha?)....
Én pl nagyon is jól megvagyok a hordozható és az otthoni fejes rendszerrel. Talán még egy jó agybadugós ami érdekelhet hordozásra, fej/fülhallgatók helyett most inkább hangfalak irányába kacsingatok... Csak asszony meg ne tudjaVillamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
törölt tag
válasz vodkaboy22 #4537 üzenetére
Pedig hangfalat elég nehéz lesz elrejteni szerintem IEM-et simán, fejest talán, de hangfalat? Vagy csinálsz egy titkos szobát a szekrényből?
-
törölt tag
válasz vodkaboy22 #4539 üzenetére
Azt sem könnyű, modellszám és Google... Addig kell bevásárolni, amíg nincs asszony. Én most pont ezt csinálom
-
bkercso
nagyúr
válasz vodkaboy22 #4539 üzenetére
Inkább vásárlás előtt 1 héttel vegyél neki is valami hasonlóan drága dolgot (ne hifit!).
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
vodkaboy22
addikt
-
.DLL
veterán
válasz vodkaboy22 #4542 üzenetére
Fejhallgatós láncoz képest nem kell egyből durván drágább rendszer hangfalból, hogy sokkal durvábban szóljon. Nekem a hangdobozaim kerültek 75k-ba (újan), nagyjából annyi, mint a DT880 600Ohm ára. És pedig pici hangfalak, 5"-os mély, de durván jobban szól, és részletességben is ott van azon a szinten. Mondhatni ár/érték arányban jobb, amin azért meglepődtem. Viszont a beállítással, elhelyezéssel sokat kell babrálni, a fejest meg felveszem és boldogság van, ráadásul más sem hallja.
(P.H.)
-
GML
őstag
válasz vodkaboy22 #4542 üzenetére
Akkor először vegyél neki, oszt rájössz, hogy neked már nem is kell
Én olcsón megúsztam, Kapott tőlem egy jó fejes, oszt ennyi. azóta meg külön kassza. Ő fizeti a nyaralást, éttermet én meg az erősítőt és tankolom a kocsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest