Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Beírtam magam én is a jelentkezéses táblázatba.
Pendre54: Ha minden marad a jelenlegi, viszek egy Mobiust is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BigBlackDog #5652 üzenetére
Az király lenne, ugyanis már régóta érlelődik bennem egy portfólió váltás, ami érintené a jelenlegi összes cuccomat, kivéve az Amiron Home-ot. Mivel az általános vélekedés, és a tesztek alapján, a Mojo + Amiron páros maga a tökély , akkor egyiknek lenne ez, illetve a jelenlegi AudioQuest NightOwl helyett, meg lenne a Mobius. Semmi bajom a bagollyal, tökéletes cucc zárt kategóriában, különösen az olyan odafigyelős zenéléshez, de jelenleg kevésbé van kihasználva, mivel pl. a játékoknál is az Amiront használom jobban. Ezért szeretném inkább a Mobiust, mert az ugye kifejezetten játékokhoz van fejlesztve, de szintén a tesztek alapján zenehallgatáshoz is tökéletes, ráadásul külön DAC se kell hozzá, mert nálam az asztali PC-ről lenne hajtva USB kábellal. Szóval várós.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Az október 12-öt én sem erőltetném, mivel 13-án választás, és lehet hogy néhányan érintve vannak ez ügyben, akár hivatalos minőségben, és akkor ott már szombaton is vannak teendők.
Az október 19, az egynek jó lehet, de az utána következő két szombat megint nem szerencsés, az ünnepek miatt.
Szóval röviden, ha egy bő másfél hónapban gondolkozunk a találkozót illetően, akkor arról kellene a jelentkezőket megszavaztatni, hogy október 19, vagy november 9.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
emiki6
veterán
válasz pendre54 #5653 üzenetére
A mobius jó cucc, ha lesz annyi pénzem, akkor veszek egy olyat és csak az lesz, semmi más.
Fehér ember: nekem mindegy, csak mondtam egyet, hogy haladjon a dolog. Nov 9 is jó, barmi jó :D
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok szeretnék én is jönni ismét, de nagyon függ majd a kitűzött időponttól a megjelenésem. Az utolsó negyedév nálunk elég elmebeteg szokott lenni, nulla tervezhetőséggel
-
Eugene Roe
őstag
Referencia számokat mennyire lehet írkálni? Mindenki mondjon egyet? Nehogy csak valami elvont 100/99 Jazz legyen a vége :) vagy van egyáltalán értelme annak a munkalapnak?
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Exodius
őstag
válasz Eugene Roe #5659 üzenetére
Mindenki hozza a saját zenéjét, amit ismer. A referencia zene úgysem tetszene mindenkinek.
-
Dare2Live
félisten
ott a driveos táblázat... abból elég jól szűrhető mikor nem. Elég sok hve van még amikor igen megy.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Eugene Roe
őstag
válasz fehér_ember #5663 üzenetére
Ha nem zárkózott el tőle, akkor oldja meg, hogy menjen, most akar jönni, vagy sem? :D nyaralást is le tudják foglalni az emberek 3-6 hónapra előre.
-
Dare2Live
félisten
válasz fehér_ember #5663 üzenetére
egy ember beírta hogy 2hónapig mindig elfoglalt...
nézd második oszlopot. több embernek kb okt 12es hétvége nem jó azt annyi.de csinálhatunk szavazást aztán ami ott nyer az lesz és akkor nem lesz sírás demokratikusan eldöntöttük.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zatom
tag
Beirtam magam a Stax-szal, remélhetőleg nem jön közbe semmi.
-
Exodius
őstag
Csak mert már elmerült.
[link] -
nLali
őstag
Szóval nem akarsz találkozni lapalapa fórumtárssal.
Részemről egy szavazat a November 9-re.
Kár, mert a lapalapa Jitterbug kütyüjét szívesen összehasonlítottam volna az USB isolatorommal.[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
sicc33
aktív tag
November 9 jónak tűnik (még). Beírtam én is a naptárba.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Azért írtam, mert a válogatósok között ott volt leginkább átfedés és muszáj néha kijelenteni valamit, mert különben sosem lesz találkozó...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
fehér_ember
addikt
Így van, kell egy fix időpont, hogy mindenki tudjon mivel kalkulálni
Olyan meg úgy sincs, hogy mindenkinek jó; aki el akar menni valahogy megpróbálja megoldani.
Jó lenne ha így már az összefoglalóba is bekerülne, úgy mint legutóbb.Amúgy mint már említettem, lesz HIFI Show is. Azt se hagyjátok ki. Tavaly főleg a Basys és a Muzix jóvoltából hatalmas fejes választék volt kinnt (persze még meg lehetne említeni többek közt az audiopartnert is ...stb.). Szerintem idén is lesz. Úgyhogy akit a hangfalas rendszerek annyira nem is érdekelnek, az is nyugodtan elmehet; jó buli .
Nekem tavaly pl. nagyon bejött a sennheiser stand is (ott szúrtam ki egyébként a "hd 660 s"-t); volt VR. élmény is. + a muzixnál is rendkívül tetszett az a produkció, hogy ott doboltak előtted karnyújtásnyira "profik" elektromos dobszerkón és fejesekkel lehetett hallgatni (ott meg a másik jelenlegi fejesemet, az ultrasone dxp-t ).[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz fehér_ember #5681 üzenetére
Azért durva volt, hogy mp3-at kellett tabletről meg macbookról hallgatni a 600-800 ezres fejesen, bár legalább volt egy-két klasszikus rock - metál is. De jó tapasztalat volt, hogy sennheiserből a 600 ezres nekem és páromnak is dimenziókkal volt jobb, mint a 750-850 ezresek + a hasonló árú erősítő mellé :)
-
Exodius
őstag
Fejes-tali a Hiltonban azért adná! Ott mennyit kérhetnek el két teremért 8 órára?
[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
Évekkel korábban nyitottunk egy topikot a hifisókhoz. Itt gyülekeznek a résztvevők.
Hifisón is bandázhatunk.Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
addikt
Én nem voltam még ezen a rendezvényen, ezért kérdezném, hogy van arra esély, hogy vitt, saját cuccot lehet párosítani, az ottani kiállított cuccokkal? Tehát pl. az Amiron Home-ot kipróbálnám egy-két DAC-al, erősítővel.
-
Ear001
addikt
Basys tuti nem visz ki annyit fejest, mint tavaly. Lehet, hogy egyet sem.
-
alphamooncam
őstag
Itt van nálam Tompi Gál Tamás, a TMP elektronikák konstruktőre. Azt igérte, hogy eljön a fejestalira november 9-én. Bejegyeztem a táblázatba.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
nLali
őstag
Ha a táblázat alapján csináltatok [link] ilyen kártyákat, akkor kitűzitek?
Bérelhető reklámfelület
-
alphamooncam
őstag
+1 illetve 2 mert Tompiét is szeretném. Köszi.
P.S.: Tavaszi talin rajtam volt kitűző, pont ezért volt rajtam. mert úgy gondolom könnyebb odamenni valakihez, kapcsolatot teremteni, ha az illetőnek van neve ...
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
emiki6
veterán
Aki nem talált oda a leírásom alapján, az kérem írja le azoknak, akik még nem voltak, hogy hogy juthatnak oda!
nLali: 🙏
-
nLali
őstag
-
biokox
tag
Na most október 9 vagy november 9?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest