Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok,
nekem is megfelelő továbbra is a szombat, ha van még annyi hely, akkor idős édesapámat is elhoznám, őt is érdekli a téma, viszont mi nem hiszem, hogy tudunk 4ig maradni, vélhetőleg csak 2-3 ig vennénk részt.
-
emiki6
veterán
Én felvetném még a pizzarendelés ötletét, elvégre sokan sok órát lesznek ott és így aki benne lenne, annak nem kellene foglalkoznia kaja csomagolással, meg hasonlókkal.
Jó lett a kép!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
Ja, igen, ha véletlen valakinek van Fostex T50rp mk3, akkor otthon ne merje hagyni!!
-
GML
őstag
Talán én is be tudok ugrani, de nem tudom, hogy van-e értelme fejes nélkül. Max 1-2 asztali DAC-ot (24/48) tudnék vinni.
-
Honkydoo
őstag
Csak most olvasom a topicot!
Nehogy nekem péntekre tegyétek! Mert az nem jó.Szombatom viszont egész nap megfelel.
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
Samtya
senior tag
Ki mit visz, lista van?
Parkolás illetve részvétel fizetős vagy nem? -
törölt tag
Részvétel ingyenes, ételt-italt mindenki magának*, parkolás szintén ingyenes a környéken,
de nincs külön kijelölt parkolóezek szerint van parkoló, szóval ahol találtok helyet.* - Közös pizza (vagy egyéb) rendelés lesz, erről majd a helyszínen egyeztetünk. Továbbá kérek mindenkit, hogy az evés-ivás lebonyolítása kulturált keretek között folyjon, ne borítsunk semmit a cuccokra, és pizzaszószos kézzel ne fogdossuk össze egymás fejeseit, erősítőit.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz gordonfreemN #5158 üzenetére
Azzal semmi gond, gyere nyugodtan.
Van egy el nem nevezett köz azon érdemes lejönni a Pongrác útról. Itt egy térkép:
1. pont: gyalogos ajtó, e mellett lesz a klub helyiség.
2. pont: autó bejáró kapu a parkolóba.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
emiki6
veterán
válasz #16820480 #5162 üzenetére
*én úgy gondoltam, hogy az étkezés külön helységben történjen és étkezés után meg kelljen mosakodni (kezetmosni), hogyha az indokolt (pl zsíros, maszatos kéz).
Juteszembe, indulás előtt mindenki mosson hajat, arcot, fejet. Nem kötelező, de szerintem ártani nem árt.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
Feltéve ha lesz másik terem ilyen célra.
Egyébként arra is szeretném felhívni a figyelmet, hogy aki teheti, az hozzon magával forrászenéket, lejátszót és kábeleket (USB, koax, toslink, stb). Nyilván nem kötelező, de nem jön rosszul, ha sok DAC és fejes lesz, hogy nem arra az egy laptopra kell sorban várni, amin a zene van
Illetve kérdés: .DLL, lesz esetleg internet valamilyen módon? Én laptop helyett inkább tabletet vinnék Spotify-jal.
-
gabesz345
csendes tag
válasz #16820480 #5165 üzenetére
Tényleg, hozzátok a saját zenéiteket is, mert sokat azzal szeretik tesztelni, mivel ismerik a részleteket, persze én is hozok, csak nekem 80% rock,pop stb van. Kevés jazz vagy komoly.
Hozok 2.5"-es HDD házat, ha vkinek azon van a zene rá tudjuk dugni, vagy SD, mikroSD is játszik. Csak a vírusokat hagyjátok otthon: -
bkercso
nagyúr
+1. Ha tudtok olyan pizzázót, amelyik szállít glutánmentes pizzát, szóljatok pls.!
GML: Szerintem gyere, ha hallgatóznál vagy beszélgetnél.
én úgy gondoltam, hogy az étkezés külön helységben történjen és étkezés után meg kelljen mosakodni (kezetmosni), hogyha az indokolt (pl zsíros, maszatos kéz).
Juteszembe, indulás előtt mindenki mosson hajat, arcot, fejet. Nem kötelező, de szerintem ártani nem árt.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
.DLL
veterán
Aki előre láthatólag autóval érkezik az tegye fel a kezét. (illetve kb. mikorra)
Enni-inni az aulában lehet, dohányozni az udvaron
(remélem senki nem dohányzik )[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
mexel
veterán
Akkor mikor is lesz? Nem péntek? Mert akkor mentem volna, oda el tudtam volna ugrani. Talán vittem volna egy Sony MDR CD3000-et is érdekességképpen. Szombaton sajnos már vidéken leszek Illetve
Közben olvastam hogy szombat Pedig már tervezem régóta hogy egyszer elmegyek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gordonfreemN #5172 üzenetére
Hozd Legfeljebb lesz két router, úgyis ha mondjuk 6-7-en akarnánk egyszerre használni, akkor egy régebbi router nem biztos, hogy nagyon szeretné.
-
mexel
veterán
Azt meg lehetne tudni hogy kb milyen fülesek lesznek jelen? Nagyon szeretnék összehasonlítani pár típust, hogy tudjak dönteni
-
Tim82
félisten
Fejhallgatók:
- Sennheiser HD265 Linear
- Sennheiser HD530 MK I
- Fostex T20 v1
- Fostex T40 (MK I)
- Beyerdynamic DT880 vintage 600 Ohm
- Veho Z8
- SoundMagic P21s.DAC/erősítőnek meg:
- Audio-GD NFB-11.32 + CM6631A USB-S/PDIF transzport
- Schiit Fulla
- Creative Sound Blaster E1.A múltkor elhozott többi Beyert, Philips N6330-at, Digidesign Studio 881-et most otthon hagyom, nincs kapacitásom mindent cipelni autó hiányában.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
emiki6
veterán
Shure SRH840
Beyer DT880 600Ω
Technics EAH-820 (100Ω)
+ talán egy Sennheiser HD280 (PRO?)CompositeAmp kisdacB-vel
Forrásnak egy sony z3 compactot viszek, lehet hogy csak egy telefon, de öszinte leszek, szeretem a hangját (a 840-nel kifejezetten). Ha meg jobb hangzás kell, viszek otg-t és rákötöm az ampra. Meg úgyis csak az én zenéim lesznek rajta, nekem megfelel.
-
mexel
veterán
Köszönöm az infókat, a Beyerek nagyon érdekelnének, amit még hallgatnék egy Sennheiser HD600 és a Fostex-ekre is kíváncsi lennék. Nem tudom sikerül-e megoldanom a szombatot, ha igen akkor viszek fülest is amivel hasonlítani szeretnék. Legközelebb mikor lesz ilyen tali kb?
-
emiki6
veterán
Kb évente szokott lenni, ősszel meg lesz hangfoglalás (budapest music expo), ott szoktak kint lenni fejesek, bár legutóbb elég kevés volt. :/
-
törölt tag
-
Samtya
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy tudok menni, ha van rám igény...
LogiLink + Prezi3 kombó az alap. Omni SHP-600-at tudok vinni.
Vagy van egyéb óhaj? -
gordonfreemN
addikt
Én egy saját épitésű DAC-ot viszek, meg egy Meridian 203-mat
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gabesz345
csendes tag
Cuccok:
Laptop (HQPlayer)---Amanero(reclock)---I2S---AK4497 DAC---Opás vég LME49990---Compositamp---Beyer DT990 ED -
emiki6
veterán
Mettől meddig kell érkezni?
(Viszem a Shure SE215 fülesem is.)
-
bkercso
nagyúr
Véglegesedett az új DAC (MomentDAC MKII), viszem a prototípust és egy véglegest. Egyformák kívülről és tartalmilag is. Viszem hozzá az xRayAmp prototípusát is, ami javult kicsit múltkor óta. "Torzítás nélküli" láncnak hívom őket együtt. XMOS-ról és USB-izolátorról járnak majd laptopról.
Valamint lesz még Presenter3 DAC-kártyával, ami ultra kis zajú órát kapott (ezentúl a CA-ba való kártya is ilyennel készül).
Ezen kívül DACtron3 prototípus+USB-izolátor, ami szintén javult.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
emiki6
veterán
Lehet nem biciklivel megyek, bkercso magávalhozta az esőt...
Déli pu környékéről nem megy valaki?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gabesz345
csendes tag
Eső ne legyen már....
Pakolok, már 2 zsák megtelt, pedig alig akarok vinni vmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest