Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
Igény esetén tudok vinni sense v1-et, spartan a , ath a500X-et, ha a forrást megtudjátok oldani.
Gabi
-
krisz242
tag
A találkozó előtti két napom húzós lesz, de ha lesz erőm mindenképp megyek. Vinnék egy Somic mh463-at, azt hiszem azt még itt senki sem hallott rajtam kívül. Ha más nem visz, hozhatok egy ad2000x-et, és ibasso dx90-et.Tudnék vinni pár kínai fülest is: brainwavz s5, astrotec ax35, vsonic gr07, awei q7.
-
törölt tag
Tényleg, mivel érdemes készülni, amiből kevés lehet a helyszínen? Laptop, hosszabbító/elosztó, kábelek, stb. Lesznek asztalok, ahova ki lehet cuccolni, vagy valami más elrendezést követünk majd idén?
-
GML
őstag
Illetve mikor nyitja Hifipisti a bótot?
-
CheGhost
aktív tag
Sziasztok! Még nem 100%, hogy ott leszek, de kacérkodok a gondolattal, meg próbálom átrendezni az időbeosztásomat.
Amit vinnék az a Schiit készletem (Magni 2U, Modi 2U, Fulla), illetve a Hifiman HE400 fejesem.*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
contaxg
veterán
válasz CheGhost #4709 üzenetére
Várunk szeretettel!
Aki hozz valamit az lehetőleg úgy hozza, hogy azt illetve azokat meg is tudja szólaltatni. Tehát ajánlott a forrásról, kábelekről, elosztóról magának gondoskodnia. Persze ha van egy fejhallgatója valakinek és csak azt szeretné elhozni akkor sincs gond. De a legjobb a csak magadra számíts hozzá állás, de amiben tudunk segítünk.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
őstag
Sziasztok.
Tervezem,hogy kimegyek. Őszintén nem vagyok nagy hifis, de az utóbbi időben elkapott a jó minőségi zenék iránti vonzalom.
Sikerült is pár cuccot beszerezni:
DAC:
-FIIO Q1 DAC+AMP
-FIIO X3 II Gen. DAC+DAP
Fejhallgatók:
-Superlux 681 HD EVO
-AUDIO-TECHNICA ATH-MSR7
-AUDIO-TECHNICA ATH-A900XHa tudok menni ezeket vinném.
Viszont nagyon kíváncsi vagyok miket lehet ott megnézni, kipróbálni. Nincs egy összefogott lista az eddigi cuccokról? (Bocs ha láma módon nem vettem észre)Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Honkydoo #4673 üzenetére
sokat áldogáltam tavaly decemberben egy best buy-ban, hogy eldöntsem kell e nekem,végül nem vettem meg csak a síma cast-ot. engem érdekelne.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
.DLL
veterán
Egy új DAC, a cuki kis Musiland 01 Mark 2 is meghallgatható lesz talin, ha minden jól megy.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
binatone
tag
Esetleg ha valaki Baranyából menne a találkozóra és van egy szabad hely az autóban az kérem jelezze, természetesen a költségeken osztozunk.
-
contaxg
veterán
Jelentkezési lap.
Remélem működik rendesen...Felhívnám mindenkinek a figyelmét - de főleg azokét, aki eddig nem vettek részt ilyen rendezvényen - ,hogy csak saját eszközöket hozzon el. Értékesítésre, boltozásra, megbízó általi nyomulásra továbbra sincs lehetőség. Akinél ilyet fogunk tapasztalni azt megkérjük, hogy hagyja el a rendezvényt. Szerencsére eddig sem volt erre példa és remélem ezután sem lesz. Köszönöm!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
emiki6
veterán
válasz contaxg #4729 üzenetére
Mármint a real vagy a user name?
Szerk: a biztonság kedvéért megkérdeztem. Engem mindkét nevem alapján be lehet azonosítani...
emiki6 -> E. Miklós[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Tim82
félisten
Fórumról username alapján, nem?
Mondjuk nekem sem volt tiszta, beírtam mindkettőt - az is igaz, hogy nem titkolom a polgári nevemet sem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
.DLL
veterán
Yee, lesz Spartan A, kíváncsi vagyok ez lesz a kihívója szerintem a Musi 01 Mark2-nek, legalábbis az alapján amit eddig olvastam róla.
- - -
Hanglemezt is lehet vinni?[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
contaxg
veterán
Igem lemezeket hozhattok!!
Bodz, gyere már el!
Nélküled olyan ez a rendezvény mint a gesztenyepüré tejszínhab nélkül.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
A jelentkezési lap a Téma tudnivalók (jobb felső sarokban) érhető el ezentúl. Így nem kell visszagörgetni és keresgélni.
-
contaxg
veterán
válasz BigBlackDog #4738 üzenetére
Jajj a kártya...mindig elfelejtem.
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #4738 üzenetére
Nemzetközi légtérben mostmár részemről is.
-
jippa
aktív tag
upsz, bocs, rossz helyre ment
ide csak azt akartam írni, hogy jövök én is szombaton
hozom a nagy vintage planarokat
-
contaxg
veterán
Szombat
VasárnapAki tud, hozzon lemezeket.
Biztos érdekes lesz újra meghallgatni régi családi ereklyéket.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest