Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz VitoSagi #9217 üzenetére

    Azért a csalót különböztessük meg a profi iparostól. Az előző egy a szerverről letakarítandó kis görény, az utóbbi pedig csak több időt tud rászánni(ebből adódóan ügyesebb is). Neki nem a játékélmény adja az örömöt, hanem a siker. Ez ugyan nem az én világom, és nem is csinálnám, de nem tisztességtelen.
    Amúgy meg ne keseredj el, fog az még feljebb is menni. Az előző CG-ben pl nagyon jól jött ki a lépés(bár ott a RES-eknél volt érdemes bohóckodni, és oda mázli kell, ami nekem vastagon megvolt), és itt is az első nap után még a negyedik helyen álltam. Persze aztán a profik, és iparosok legyaláztak a pástról, de a top 5%-ban így is masszívan bent vagyok. és ehhez elég napi pár óra. Azzal meg ne is foglalkozz, hogy mások hol tartanak, és mit csinálnak, a magad játékélményét keresd. (Bár be kell hogy valljam, hogy ugyan eddig mindig azt csináltam, amihez kedvem volt, de most a napi adagomat a már kissé uncsivá vált CZ-zéssel töltöm, és ez így egy dekával nem különb, mint a sokak által sokat gyalázott kereskedés)
    És lesz majd meglepi, mikor a Tier 1 után kihirdetett reward egy zacskó frutti lesz, vagy egy 14 éves használt Clipper, 197 millió Ly-el az órában(ami még ezzel együtt is csúnyán vissza van tekerve) :)
    -
    u.i.: továbbra is csak akkor vagyok Slink Spirit, ha nem tartozom neked(és ezt üzenem a többi hitelezőnek is) :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák