Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz duvi #8847 üzenetére

    3 elite kondának egy keselyűvel? Ilyen erővel mehetnél te is inkább aszteroidákra vadászni legázolásos technikával. Lehet, hogy béna vagyok, de ezt a combos Pythonommal sem szívesen játszom meg(A6 shield+2db A6 SC, 3 db A0 SB, A7 PD, A6 thruster, és nem utolsó sorban 2 db C3 beam+egy 3D, és két 2D cannon - 10-25mp egy konda). Kettő egyszerre még megy, de már azt sem szívesen, de háromnál(bár már csináltam ilyet), na ez már kétesélyes. Nem is az, hogy elhunynék, pöttyök a hajtóműre, és kövér gáz, és pillanatok alatt lőtávon kívül van az ember, és a hull-t 0-ra vinniük azért nem egyszerű nekik sem, de azzal nem vagyok előrébb, hogy leamortizálom a gépemet, ők ilyen-olyan horpadásokkal megússzák, majd félig üres kézzel távozom a szakszervízbe
    Összefoglalva npc-re egy combos Pythonnál egyszerűen közelítőleg sincs jobb, de iszonyú összegbe van, mire feltápolja az ember, és a 3-4 konda wing még így is sok(bár a 6-8 vulture még rosszabb). Viszont ha baj van, gyak minden esetben simán meg tudok pattanni(bár az egyik komolyabb csörténél 2X(!) leállt a PD. már pajzs nélkül eltqntek a pöttyök, miközben épp egy konda, +3-4 Vulture, és egy Cobra kellemetlenkedett körülöttem. Na akkor azért akkor én is rákerestem a google-n az "utolsó kenet" kifejezésre)
    Ezek a 4 kondás, meg 8 vulture-s SSS-ek szerintem player wingekre vannak kitalálva, de erről már megírtam a véleményem (#8811)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák