Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Nem csak a PowerPlay van, amiről itt most szó volt (de az sem unalmas amúgy). El kell kezdeni egy forgalmas állomáson végigpróbálgatni az összes küldetéstípust. Csak az hetek-hónapok (óra/nap függvényében), mire mindegyiket alapszinten kiismered, annyira sokfélék. Ody miatt kb megduplázódik, mert bejönnek a felszíniek is. És akkor még nem maxoltuk ki őket, nem jutottunk el oda, hogy bármelyikből a legnehezebbet is meg tudjuk csinálni...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Mindenkinek is mondom: legyen béke!
Ne kezdjetek bele a keresztbe-kasul odamondogatásokba, legyen elég annyi hogy azért lásd be, nem volt túl kedves az a hsz, és most se volt szerencsés le-hópihézned őket. DE FÁTYLAT RÁ, én egyiket sem vettem magamra.A lényegre: annyit mindenképpen megér bárkinek, hogy mondjuk egy akciózás alkalmával néhányezer Ft-ért behúzza. Aztán ugyanígy a kiegészítőket.
A VR pedig tényleg elképesztő élmény az Elitben, bár én nem úgy tolom napi szinten, de pl egy Coriolis hangárban körülnézni a pilótafülkében ülve, már az döbbenet.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
ToMy_
tag
Az itteni topiclakók javarésze már visszafelé jön onnét, ahová te még csak keresed az utat.
Ennek tudatában flexelj itt a menő szókincseddel, kicsi csíra. (jól mondom, ugye?)További pro tipp, hogy IRL ezt a stílust ne erőltesd, mert neked lesz nagy hüppögés a földön, miután magadhoz tértél.
És tényleg jót tenne a topicnak, ha most már tényleg eltakarodnál innét.
-
4580693
senior tag
Köszi srácok a hotasos válaszokat. Még agyalok rajta. Amúgy is gépet kellene újítani. Nagyon öreg már a kicsike (core i5 3570k + nvidia 970). Gépfejlesztés után rá fogom szánni a forintot egyre.
Melyik puska a leghatékonyabb most a játékban? Nekem csak multicannonok vannak felszerelve minden hajómra grade 5-re mérnökölve (corrosion shell vagy mi a bánata). Viszont mostanában nem annyira hatékony, mint régebben. Talán eljárt felette az idő?
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Tegnap leugrottam a Corvette-el Archon Delaine-hez. (ugye ő érzékeny a bounty huntingra) HRes-ben vadászgattam. Szépen sorban jöttek a wantedek, de kb alig adott meritet. Azt néztem, hogy hajóként kb 3-30 merit között adott. A kérdés, hogy ha rendes questben vadászod le a kalózokat akkor mennyire tolhatja meg a meritet a bounty nagysága. Ahogy néztem, minél magasabb a bounty annál nagyobb a merit értéke is.
A két hét alatt 10-es rankig sikerült felmenni. "Röpke" 20 hét / 140 nap alatt ki is lehet maxolni a cuccot.
Estére sikerült a top 10%-ba bekerülni, remélem az éjszaka folyamán nem csúsztam ki belőle.
Annyi még, hogy a power credit búnoszokat mindig húzzátok be a a contactnál, mert ha meghaltok ugyan úgy elveszik mint a bounty meg a explo data. (Tegnap sikerült ezt is tesztelni az afk type10-el )[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Nem hiszem, hogy fog. A payout az a menüben jelenik meg, nem pedig a bounty összegén. Legalábbis a trade-nél Mahonnál így van.
Szóval ha pledged van Archernél és elérted rankban a +100% bónuszt akkor kapod meg a dupla kreditet, de azt is powercontactnál tudod beváltani, nem duplázza a "felvillanó" bounty összeget. Csak az eredeti számít, a bónusz után nem jár merit. Legalábbis én trade payoutnál nem kaptam az tuti. -
5150head
senior tag
Ezzel van sok embernek problémája.
Szerinted én végig fogok most így tolni még 18 hetet, hogy maxos legyek?
Most megtoltam kicsit a lehetőségeimhez mérten, benne vagyok a top 10-ben, de biztos, hogy fogy majd a lendület, meg mással is "kell" nyomni.
A másik meg az h 34. (talán) szintnél adja az első modult a hajóhoz. Addig csak a bónuszokat meg a csomagokat kapjuk. Sztem ezt is lehetne előrébb hozni, mondjuk 10-es szintre. Az a 10 szint földi halandóknak kényelmes tempóban kb 2-3 hét, aztán legalább kaptál valamit cserébe, mert ez így tényleg grind. 2 hónap mire eljut az ember az első modulig.
Biztos, hogy finomítanak majd ezen is. A mérnöklésen is finomítottak, ugye bejöttek a mati traderek, meg a pörgetés rng-je se megy már negatív irányba. (Az elején ha jól rémlik vissza tudott ugrani kisebb értékre a meglévőnél.)Amúgy lehet, hogy tényleg az a megoldás, hogy az ember kifarmolja az FC-t aztán azzal tolja. Összességében úgy gyorsabban megvan talán.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Be quiet! system power 10 850W
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest