Új hozzászólás Aktív témák

  • nTom

    aktív tag

    Az AFK módról (én is jutúbot néztem, de nem tudok angolul)

    A lényeg hogy órákra magára lehessen hagyni, vagyis turret fegyverek kellenek, lézerek hogy ne kelljen a lőszerrel foglalkozni, vadászgép hangár egy felfogadott crew pilótával. Lehet válogatni hogy kezdő vagy gyakorlottabb crew legyen. Ajánlott kinevelni egy kezdőt, elitként 10% jutalékot fog kérni, de ha a legdrágábbat alkalmazzuk, annak majd 16% lesz a jutaléka.
    Hajónak a T10 a legalkalmasabb. A turretek mellett van egy gimball lézerem is, ha a kalózt lefoglalják a rendfenntartók, azzal bekopogok a hajójába hogy hali, én is itt vagyok. Nem mozdulok el a központtól, csak forgok a hajóval ilyenkor. Ha 6km felett van a mission target, akkor a vadászt küldöm rá „attack target” utasítással.

    Kell raktér, ebbe akármilyen olcsó anyagok a piacról, én 8t cargot használok.
    Kell legalább 2 point defence turret a lopó limpeteket leszedni.
    A turret fegyvereket be kell állítani hogy „fire at will” üzemmódban legyenek:

    A crew szintén „fire at will” módban legyen:

    A PD állása:

    Indulás előtt okvetlen meggyőződni hogy a raktér tele, a crew aktívvá van téve!

    Nekem a report crimes .... állása : on
    Vagyis megjelennek a zsaruk is ha támadnak a kalózok.

    Akkor hogyan is megy pl.
    Ay Indi rendszerben a Farkas Dock-on felvenni frakcióktól a nanabozhoba szóló kalózírtós küldetéseket. A Wing küldetések 1 hetes lejáratúak, a sima olyan 1,5 nap. Ez utóbbi jobban fizet, 1 kalóz kb 1 milliót ér, a wing a felét. Nanabozho rendszerben a RES / LowRES helyekre lerakni a járművet, csinálja a dolgát.

    A T10-et nanabozho Lamarck Orbital állomásán tárolom, az összegyűlt BH manit úgyis fel kell venni. Itt váltok kis hajóra, azzal megyek Ay Indibe a küldetéseket leadni. Ha van raktér a kishajón is, akkor nem kell az árúkkal vacakolni hogy letegyem, felvegyem hajó cserekor.

    Vagy pl.
    Az FC-m Mainaniban van, onnan indítom a t10-et
    Ngalinn ban felvenni a Mainaniba szóló kalózírtós küldetéseket CSAK kis hajóval lehet, outpost van ott : Hickam Survey Mainaniban (is csak outpost van) kishajót lecserélem FC-n, az 5-ös bolygónál van egy LowRES, azzal megyek oda.

    És vagy papíron, v agy excelben vezetni hogy kitől mennyi küldetés van

    Ez a mennyiség kb 8 óra alatt összejöhet. Nem árt figyelni, hogy áll a crew, a vadász nem örök életű, másikat kell alárakni ha eldobja. Ha már kevés a pajzs, visszahívom, majd újra kiküldöm már feltöltve.
    Küldenek fejvadászokat is, keményebbek mint a mezei kalózok. Előfordul hogy már kezdéskor 6-8 komolyabb python, anakonda rágja a pajzsot, ezért az első 10 percben figyelem a hajót, ilyenkor néha beavatkozom, gáz erre-arra, forgás majd visszaállok a központtól kb 6-7 km-re

    Az első AFK hajóm egy Cutter, ez volt éppen üresen:
    [link]

    a másik AFK T10 :
    [link]

    Egy másik commanderem AFK t10-e:
    [link]

    Persze azért fizettem már vagy 6 rebuyt

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák