Új hozzászólás Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    Sziasztok!
    Tanácstalanul állok egy valószínűleg bug előtt.
    A játékban minden előzmény nélkül /se a pajzsaim nem mentek le és 100% volt a hull is/ az oxigén bekapcsolt, a hajó mozgásképtelenné vált, az égvilágon semerre menni nem tudtam, s csak fogyott az oxigén. A modulok mindegyike 80-90% fölött van, de egy csomó használhatatlan. Semminek nem mentem neki, nem lőttek szét, érthetetlen.
    Hiába próbáltam többször is a reboot/repair opciót, de amellett, hogy azt írta ki, hogy successful, 0 modult javított meg, s csak fogyott az oxigén. Emellett már a gombok sem reagáltak, sem az 1, 2, 3, 4, semmilyen panelt nem tudtam előhívni.
    Mielőtt meghaltam volna CTRL+ALT+DEL- el kilépzem, s feladatkezelőben bezártam a játékot. Utána az Odussey helyett a Horizons-szel léptem be, s csodák csodájára a hajó ép volt az űrben, azonban mielőtt odaértem volna bármilyen állomásra javíttatni, supercharge közben megint eldurrant minden, eltűnt a pajzs, engine disabled és minden más is tönkrement a semmitől. Most épp csak lebegek, s várom, hogy elfogyjon az oxigén, mert semmi nem segít. Itt ezen a videón látni, hogy a javítás teljesen sikertelen.
    [link]

    Mi okozhatja ezt? Hogy lehet ellene védekezni? Képtelenség eljutni bárhova is így... :F

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák