Új hozzászólás Aktív témák

  • buke

    tag

    válasz oke #45760 üzenetére

    oke: viszont én úgy látom, hogy a nemesfémek több nagy állomáson, nagy mennyiségben iszonyat olcsóak lettek, azaz nagy az árrés. Plusz a vásárolható ásványok pl. bertrandite szintén.
    A bányászatban az LTD és VO eladási árakat feltornázták a tavaly szeptemberi szintre, kb. oda ahova a mostani többi "meta" ásvány van.
    Nekem ez (lopott LTD) a kalózkodásnál kicsivel többet hoz mostantól a konyhára. Eddig 1 tonnáért kaptam legjobb esetben 350 ezret. Most felmegy ez kb. 500e-re.
    Ha azt nézem hogy a loop trading-nél kifogsz egy ilyen nemesfémet, akkor óránként 140 millió az nem rossz. De ha netán több fiókod van és mellé legalább 1 carrier és valahol "allied" vagy, (pl.CEOS) akkor leírni sem merem mennyit lehet kaszálni a szállítós küldikkel + a bányászós, de mégis valójában megvásárolható ásványos csúcs küldikkel. Nem nehéz kitalálni mit jelent az előbb leírt áruk olcsósága a küldik teljesítésénél: alig lesz önköltség. Van egy friss videó erről azt még majd szimulálom, mert ott először növelni kell a reputációt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák