Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Submarine #44644 üzenetére

    Napról napra változik. Hétfőn nagyon jó volt. Pillanatok alatt összeszedtem 20 küldetést, és az összes teljesítéséhez elég volt kilőni 100 kalózt. Gyors pénz. Másnap meg nem volt semmi használható, csak pár assasination.

    Egyébként az assasination kicsit változott. Eddig ha elit kalóz volt a cél, az kivétel nélkül vagy szólóban ült egy Corvette-ben, vagy wingben jött egy FDL-el, 2-3 Vulture társaságában. Másfélét még sosem láttam. Erre tegnap a wing egy Python volt és 3 Vulture, ráadásul azok nem is mind lőttek. Még jobb, hogy a Python meg sem mozdult, amíg nem lőttem rá, szóval simán szétbökdöstem a Corvette orrával. Ilyen könnyen sem jött 5 G5 material. :D Rögtön utána ugyanez még egyszer.
    Pár alacsonyabb szintű küldetést is felvettem, azok meg csupa pályaelhagyó kalóz voltak, (az egyik egy DBX-ben!!! )akik telesírták az étert azzal, hogy ők valójában nem ezt akarták, és nem akarnak embereket bántani. Már kezdtem őket megsajnálni, de aztán beugrott, hogy darabjukért 3-4 Modified Firmware jár, szóval csak begyűjtöttem a skalpjukat.

Új hozzászólás Aktív témák