Új hozzászólás Aktív témák

  • nTom

    aktív tag

    válasz nTom #43780 üzenetére

    ... a rank szerzéséről további sztorizgatás az újoncok okítására:
    szintén videók, hogyan lehet gyorsan imperial, fed rankot szerezni. Ekkor még élt a tojás, a profik Cutterrel farmoltak, rahedli raktér van rajta, tehát kezdtem az imperial rank húzásával. Ez egyszerű volt, adatszállítás a Mainani rendszer környékén. Dögunalmas monoton gyalog galopp, összességében egy napnyi időm ment el vele. Büszkén vittem a Cuttert Elvirához tuningra.
    Számomra a bolygóra leszállás eddig egyszerű dolog volt, SC-ben az állomás fölé mentem, onnan meredeken be, többnyire 20-30km-re az állomás felett esek ki SCből. Innen boost.. boost.. boost, amíg 15 km közelébe érek. Na így csináltam most is.. és kissé szomorúan konstatáltam a biztosítás kifizetése után hogy ez a Cutter dögnehéz, nehezen irányítható, és úgy zuhan mint a Tunguzka meteor. A Corvette-el sem egyszerű, de elkapja a dokkoló kompjúter, onnan nincs gond.

    Tehát L-es hajókkal csak óvatosan a bolygóhoz. Mellesleg én ezzel nem tudom kivédeni SCben az ID-t. Egyszerűen lomha, persze keveset használtam, a tojás után már nem nyúltam hozzá.
    Federation rank: találtam a jutúbon [ezt] , két hónapos videó, adat + csomag szállítás, elvileg 10 órányi idő alatt megvan.. hát most ezen sírjak vagy nevessek.. Újoncok ne dőljenek be ilyeneknek, akik oktatóvideót raknak fel, már profik, tudják mit, hogyan csináljanak gyorsan, gyakorlottan. Ez egyrészt szopás volt, másrészt izgalmas időtöltés. Rengeteg idő eltöltése.
    Beállítottam a pythont, 250t körüli raktérrel, uccu, 1-2 nap alatt megvagyunk. De.. Most rendszeressé váltak az ID-k. Pythonnal nincs gond, tartani a menekülési irányt, oszt jóvan.. Egyszerre 20 küldetés vehető fel, de jöttek folyamatosan az üzenetek hogy teszem azt, az első fejvadász a nyomomban lesz a háromból. És ez csak 1 küldetésre vonatkozott a húszból, de még volt 19 másik küldetés is, tehát azért egyszerre 2-3 vadász volt a nyomomban.
    Nekem csak a lövöldözős hajón van fegyver, vagyis ezek a piócák simán követhetnek akárhányan, csak az ID-t kell kivédeni. Az hogy minden utamon, a legrövidebben is folyamatos volt az ID, okés, van egy kis izgalom. A problémák a ranklétra közepe táján tornyosultak.

    Este 7kor leültem játszani, hogy pár óra kikapcsolódás.. helyette ID hegyek, egyiket kivédem, tizedmásodperc alatt jött a következő... és amivel még nem volt dolgom, 3 vadász a nyomomban és kézről-kézre adtak ID-ben, nem szakadt meg a kapcsolat, csak a csík indult újra, még 2x. Ezzel már qrva sok idő megy el, kivédeni, újra irányba állni, majd a következőt is. Kezdtem ideges lenni, az idő telik, alig haladok valamire. A gyógyszer akkor gurult el, mikor ID kivédése közben egy bolygó rántott ki SCből. Nem gond, gyerünk, tapossuk a boostot, lehül az FSD, pucolunk.. -nánk, de kettő fejvadász is közvetlen előttem lépett ki SC-ből.. mindkettőbe ütköztem, pajzs letépve, hull a felén... megtépázva de sikerült elpucolni. Amint állomásra értem, hívtam a lövöldözős kishajóm, mivel nem kevés idő alatt érkezik meg, addig leadtam a csomagokat, csak adatot szállítottam. Hajóváltáskor kialakítottam ~130t rakteret, és folytattam az eddigieket, de most minden ID-nél hagytam magam kivenni, oszt adj neki... Most már ezzel ment el az idő, meg a mati összeszedésével, de legalább nem üzött vadként kellett menekülni. Viszont itt is előfordult hogy egymás után 2 hajó is jött SC-ből. Ekkor egy kis lövöldözés, menekülés, de a rendfenntartók mindig jöttek, ekkor újra vissza a küzdelembe.
    Ennél a rankszerzésnél érdemes vadászhangárt tenni a hajóra, pilótát fogadni, az valamennyire eltereli az ellen figyelmét. Itt reggel 8kor fejeztem be, így indultam munkába, kissé fáradtan, de izgalmas éjszaka után.

    szóval ne nagyon várja senki azt a 10 órát, ami elég a Corvette megszerzéséhez. Az Inara ennyit jelenít meg a szenvedéseimről izgalmas kikapcsolódásaimról :

    hát nem egy-két napba telt.

    folytköv..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák