Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz gentlelynx #43477 üzenetére

    Csaló az volt, akit bent láttam az állomáson belül, és hiába lőtte egy csomó lézer, semmi baja nem lett. De ő be is írta, hogy cheat programot használ. Valamiféle tiltakozó akciónak szánta, mert szerinte túl sok a cheater, és így akarta demonstrálni. Hát, tényleg látványos volt, azt meg kell hagyni. Ő egyébként csak NPC hajókra lőtt, playereket direkt nem bántotta.

    Az állomás előtt viszont nem kell cheaternek lennie, hogy lőhessen. Az NPC-k egy jól mérnökölt hajót nem egyhamar kapnak szét. És sokszor nem is lőnek, csak ramming megy.

    Valami olyasmi kellene, hogy a high security rendszerekben már belépéskor egy tucatnyi NPC kezdje kergetni azt, akin vérdíj van, és addig le se szakadjanak róla, míg szét nem lőtték, vagy el nem takarodott. Legyen valami tétje annak, ha az ember rossz helyen kezd el lövöldözni.
    Alacsonyabb szintű rendszerekben ennek kevésbé komoly verzióit tudnám elképzelni, és ott, ahol anarchia van, nyilván semmiféle megtorlásra nem kellene számítani. Így meggondolná a bányász és a kalóz/ganker is, hogy melyik rendszerbe megy be, és melyiket kerüli el.

Új hozzászólás Aktív témák