Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz truefx #41684 üzenetére

    A Ceos-Sothis rendszerekben szállítgatni ill. futárkodni most is elég jó progresst ad. Nem olyan tuti, mint amilyenek birodalmi oldalon vannak, de azért nem rossz. Ráadásul vannak nagy állomások is mindkét rendszerben, szóval akár nagy hajóval is mehetsz, és miközben a rangot húzod, rengeteg pénzt is kereshetsz.
    A menekülők szállítása mostanában tényleg nem megy, mert thargoidok hiányában sajnos sérült állomás se nagyon van. Legalábbis pár hete, mikor utoljára néztem, nem voltak.

    (#41685) pcnet Én nem kínoznám magam limpet controller nélküli hajóval. Inkább fordulok kétszer, de legyen. Pajzs szintén. De amúgy az első 1-2 millát harcban szedném össze. Hamar megvan. Aztán egy Cobraval már egész jól lehet keresni, utána vennék egy AspX-et, majd egy Pythont, és végül a T9-et. De lehet, a Python ki is maradhat.

    FSD Booster azért nem ártana. Egy fél óra max. plusz némi repkedés, simán megéri.

    Én sem tudnék annyit játszani vele, mint egy éve, mikor elkezdtem. Miután mindent kifarmoltam, nálam is csökkent az érdeklődés. A felfedezés meg nem annyira az én világom. Bár lehet, hogy egyszer azért elindulok valami komolyabb útra. A Colonia mindenképp szerepel a terveim között. A harc bejön, és ezen a téren még szerintem lenne lehetőség a fejlődésre.

    Nem tudom, mi lesz a játékkal. Az biztos, hogy a következő nagy DLC-t megveszem, és pár száz órát abba is beleteszek. Aztán meglátjuk.

    (#41687) aerosmith Felicity, Dweller, Tod, Lei Cheung, Selene Jean, Hera Tani, Palin prof vagy Chloe Sedesi, Didi Watermann, Broo Tarquin, kb. ők a kötelezők egy olyasmi buildhez (multi cannon/beam laser Corvette). Aztán ha frag, plasma vagy egyéb cuccokat is akarsz használni, akkor még néhány másik is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák