Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Submarine #41513 üzenetére

    Én úgy szoktam, hogy keresek egy olyan helyet, ahol jó sok frakció tanyázik az állomáson, és ezek adnak is massacre küldetést valamelyik szomszédos rendszerbe. Aztán megnézem azt a szomszédos rendszert, hogy van-e ott gyűrűs bolygó, és ha igen, akkor milyen res site-ok vannak ott. Igazából a haz res nem kötelező, a high is jól fizet, és biztonságosabb is, mert ott vannak rendvédelmi hajók is, akik segítenek. Ha gyengébb hajóval mész, akkor meg a sima vagy low res site ajánlott, ott könnyen szétlőhető kalózok vannak. A küldetés szempontjából mindegy, hogy harmless vagy elite, akit szétszedsz. Darab-darab. Nem árt az sem, ha az adott helyen van manufactured material trader, bár ez csak kényelmi szempont.

    Vannak még dolgok, amelyekre érdemes figyelni. Lehetőleg a hely, ahol felveszed a küldetést, ne adjon túl sok környező rendszerbe massacre küldetést, mert akkor ezer év, mire összeszeded egy helyre azt, amennyi már elég. (Én általában 15-20 ilyet összeszedek, mielőtt nekiállok lövöldözni.) Az sem árt, ha a frakcióknál nagyjából egyenletesen vannak elosztva a küldetések. Ha mondjuk mindenkinél kb. ugyanannyi kilövendő ellenfél van, az nagyon jó. Aztán még lehet válogatni a jutalom szerint. Én mindig előnyben részesítem azt, amelyik valamilyen ötös szintű matit ad. Fel lehet még venni nevesített kalózos küldetést is, csak ennél nem árt vigyázni, mert ezek erős négyes wingek is tudnak lenni.
    Ja és általában winges massacre küldetéseket keresek, mert ezekre egy hét a határidő, ill. ha van aki jön velem, akkor ő is le tudja adni. Még jobb, ha ő is vesz fel párat, és a végén az övéit is leadjuk. Abban van pénz igazán. Persze ha van valami jó egyszemélyes küldetés, azt nem hagyom ott, de akkor arra figyelni kell, hogy lehetőleg aznap megcsináljam.

    Kb. ennyi. Ha konkrét tipp érdekel, én mostanában a Heveri rendszerben veszem fel ezeket. Ez ott van a Shinrarta mellett, oda járok amúgy is material traderhez. Ott két szomszédos rendszerbe szokott adni küldetést, (Logoni, Paitina) ezek egész jók. Nem a legtökéletesebb hely, de a legtöbb feltételnek megfelel. Általában amelyikhez az adott pillanatban többet ad, azt elkezdem gyűjteni, aztán ha van 15-20, akkor elkezdem. Két külön rendszerbe egyszerre nem ajánlott felvenni küldetést, nem csak azért, mert nem gazdaságos, hanem mert olykor bugos is, és volt már olyan, hogy nem jelentek meg a mission target hajók.

Új hozzászólás Aktív témák