Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    Livestream dióhéjban:

    A kezdőknek új tutorial mód. Szerintem jobb, mint az eddigi, de hát az ide írók legnagyobb részét már nem érinti, a kezdők meg úgyis meglátják indításkor, úgyhogy erről ennyit. (Bár a stream 80%-a ezzel ment el. :D )

    A throttle mód (előre vagy hátra) visszajelzése látványosabb, ez szerintem hasznos sokaknak. Nekem biztosan. :D

    Ami a lényeg, az Arx megérkezett. Kozmetikai cuccok a játékban szerezhető egyedi "pénzért". Hetente 400 a maximum, amit lehet szerezni, de ehhez csak annyit kell tenni, hogy játszunk. Semmi különleges küldetés vagy ilyenek. Arról, hogy ez a 400 mire elég, nem volt szó. Sajnos az árakról nem beszéltek. Lehet költeni csomagokra, ahogy eddig is, de megvásárolható akár külön-külön minden festés egy egyéb cucc, ami szerintem nagyon jó. Nem sok olyan hatos csomag volt, amiből kettőnél több festés tetszett volna. Így tényleg csak arra kell költeni, amire akarunk.
    Nem hallottam említeni, hogy az Arx vehető-e valós pénzen, vagy arra marad a régi vásárlási rendszer.

    És kb. ennyi. Aki egyéb, komolyabb újdonságról ábrándozott, annak decemberig várnia kell. Én elégedett vagyok, most decemberig úgysem nagyon erőltetem a játékot, legfeljebb néha kimegyek bányászni, ill. kipörgetem a powerplayes cuccokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák