Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz 3.Aragorn #40231 üzenetére

    A pénz része jelentéktelen. Pár millió legfeljebb, de közben úgyis csinálsz olyan dolgokat, amelyekkel sokkal többet összeszedsz. Ami a nehezebb, az a különféle materialok összeszedése. Na az el fog tartani sokáig, mert sokféle kell, és ezeket sokféle módon lehet összeszedni.

    Maguk a mérnökök nem annyira küldetések által lesznek elérhetők, bár akad ilyen is, hanem bizonyos dolgok teljesítése után. Pl. van olyan, aki csak akkor áll szóba veled, ha bányásztál már 500 tonna bármit, ill. le is kell neki szállítani 10 tonna painitet. (Fentebb 1-2 napja írtam ennek igen gyors menetét.) Egy másik mérnöknek az kell, hogy eltávolodj a kezdő pozíciódtól pár száz fényévnyire, és vigyél neki egy meta alloyt. (Lesz olyan is, akinek a kedvéért 5000 fényévre kell menni.) Aztán van olyan is, akinek kell 100000 kredit értékű bounty vouchert vinni. És lesz egy különösen idegesítő, akinek az kell, hogy kereskedj 50 különböző állomáson. (Ez utóbbit ajánlom már most elkezdeni, mert az nagyon szar, ha akkor kell egyben megcsinálni. Bárhova bedokkolsz, vegyél/adj el valamit! Nem kell nagy értékben, a legolcsóbb cuccok is megteszik.)

    Szóval ilyeneket kérnek. Lesz kb. 20 mérnök, mindenféle vágyakkal, de mire ezeket teljesíted, a játékot is megismered. Felfogható egy hosszúra nyújtott tutorialnak. A mérnökök által kínált módosítások viszont bőven megérik a fáradozást. Egészen más egy jól felpimpelt hajó egy olyanhoz képest, ami most jött le a gyártósorról. Komolyabb harci gép pl. nem létezik mérnökölés nélkül. De egyéb fejlesztések is nagyon hasznosak. Pl. megnövelt ugrótáv, könnyített alkatrészek, erőmű teljesítményének növelése, stb. Egészen más lesz a játék, miután ezeket elérted.

Új hozzászólás Aktív témák