Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz a2d2 #39776 üzenetére

    Nem kell elküldeni a hajót, ki tudsz gurulni alóla. Aztán ugyanoda vissza is tudsz majd menni. Néha mondjuk nagyon szar a terep, az olyan helyeket lehetőleg kerülöm.
    Érdemes rászánni az időt az irányítás beállítására. Lesz olyan helyzet, hogy harcba kerülsz a kisautóval, és nem árt, ha addigra már tudod kezelni rendesen.

    Kinyitott raktér nem számít. Hajónál igen, de a SRV-nél nem vettem észre, hogy lassabb lenne tőle.

    Nekem az első ilyen hotspotban volt 5 darab szétlőhető kavics. Csodálkoztam is, hogy mi ezen olyan nagy szám, hogy mindenki ezt ajánlja. Aztán gondoltam, teszek még egy próbát. A következőnél volt vagy ötven ilyen, és abból nem kevés a legmagasabb szintű ritka anyag. Szóval jók ezek, csak néha rosszat fogsz ki belőlük.
    Én úgy tudom, de ez egyáltalán nem biztos, hogy az ilyen ásványi dolgok félóránként termelődnek újra. De ezt csak úgy hallottam valahol, már nem is emlékszem, kitől, szóval ne vedd biztosra.

    Érdemes a legmagasabb szintű ásványokat keresni, mert abból tudsz tradelni alacsony szintűeket is, ha kellenek. EDDB-n meg kell keresni, hol a legnagyobb az esélye, hogy ilyeneket találsz, és arra a bolygóra leszállni. És figyelj a gravitációra is. A legtöbbnél nagyon alacsony, ezért az ember megszokja. Aztán néha olyan helyre kerülsz, ahol magas. Meg tud viccelni. :)

Új hozzászólás Aktív témák