Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz csiak #33509 üzenetére

    Nem lenne hülyeség a kormány irányítás SRV-hez, de tényleg nem igazán lehet elhelyezni. Rengeteg helyet foglalnak a kontrollerek így is (Nekem HOTAS Warthog+bill+mouse van elől, ehhez jönne még egy vezérlőpanel is, és gondolkodom egy tablet bevobásán is, nár ez utóbbit felxibilis tartókarral is meg lehet oldani, így az kevéssé foglal helyet). Az a gondom, hogy nagyon nagy helyet foglal egy kormány sajnos, nem látom át, hova tudnám még tenni.

    kiskuplung
    "Persze ha azt képzelném magamról, hogy egy jól képzett pilóta vagyok valahol a galaxis peremén, mindjárt jobban élvezném"

    A fantázia nem hátrány. :-) Annak idején még polgári repszimes időszakomban, az FS klub nevű csoportosulásban (Boeing fotelpilótákkal volt tele :D ), volt olyan tag, aki rendesen beöltözött kapitányi ruhába, és úgy repült végig egy transatlanti utat (kb. 12óra), hogy időgyorsítást sem használt. Senki nem tartotta bolondnak, ha már szimuláció és ha már megvan a lehetőség beleélni magunkat egy olyan szerepbe, ami a valóságban nem adatik meg -vagy nem lehetséges-, akkor tulajdonképpen így teljesedik ki az élmény maximálisan.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák