Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Na én is rátoltam a gépre a 2.4-et, de nem a nyomi thargoidokra gerjedtem rá(majd ha már nem csak amúgy lájtosan lehet nyalogatni azokat a migráncsokat, akkor majd megtanítom nekik, hogy nekik is be kell tartani a törvényeinket, meg hogy nem vehetik el a munkánkat ... na jó, azt speciel pont vihetik :K ). Sokkal inkább az izgatott fel, hogy állítólag megint lehet küldikkel is mod embedded firmwire-t gyűjteni. És tényleg össze is jött egy szerényebb mennyiség(+ még nyolc darab már zsebben van, de a hozzájuk tartozó 6 db küldit már csak alvás után adom le, így össz 107 darab a készlet).

    Mint Dagoberg bácsi a dollárjaiban, úgy úszkáltam a mef-ekben.

    És a mohó kapzsiság olyan fokon uralta el az elmémet, hogy ennél az üzenet vivő küldinél is csak a jutalom mef-et láttam.

    De ha egyszer egy Hős Fed szájvitéz valamit elvállal, akkor nem hátrál meg a feladat elől, állhatatosan teljesíti azt.(jó, hát mondjuk nem személyesen, de reptettem nekik néhány postagalambot ;)). Azt hiszitek, hogy azok ott Colonián megköszönték? Hiába, hálátlanok az emberek...

    A materialokra visszatérve egyenlőre úgy ülök a mef-es dobozomon, mint Harpagon bátyánk a kincsesládáján. Persze nem kizárt a pofára esés, mert nem tudni, hogy azért van belőle ennyi, mert most a régi fegyverek elavulnak, és így a régi kurrens materialok is értéküket vesztik, vagy azért szórják marokszám, mert ezentúl a puszta életben maradáshoz is elengedhetetlenül szükséges lesz, márpedig Mr Braben nem engedhet meg magának egy tömeges játékos kihalást. Bár jobban belegondolva az előbbire van nagyobb esély, mivel a thargok elleni puskákhoz inkább alien holmik fognak kelleni. És akkor itt jön egy újabb kérdés, a thargok elleni fegyverek a mi hajóink ellen is jobbak lesznek a régieknél, vagy egyik csak az egyik ellen lesz jó, a másik meg a másik ellen? :F Ja, és rögtön egy két másik kérdés, tudja valaki, Juri mester a thargok elleni rakettákat is fel tudja piszkálni? És ha igen, milyen cuccal? :F:F:F

    Amúgy a küldik kapcsán elég kemény fejvadászokat küldenek rám, abból az egyfolytában chaffelő, és shield tőtikéző fajtából, de jól is fizetnek értük. Nem emlékszem, hogy ezelőtt valaha is kaptam volna hat-nyolcszázezret egy-egy felpofozott ügyfélért(természetesen a direkt fejvadász missziókat leszámítva), és mivel minden valamirevaló mef vadász egyszerre egy rakás megbízással közlekedik, és majd mindegyikhez tartozik 1-4 db fejvadász, ezért folyamatosan próbálkoznak. Már-már annyit lehet keresni velük, mint egy átlagos HazRES partin.

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák