Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Sokadjára néztem ma vissza Tod barátunkhoz egy kis MC finomhangolásra, mert valahogy soha nem voltam maradéktalanul elégedett, de úgy néz ki, most nagyon belenyúltam a sütis tálba. Kicsit melegedős lett, de brutális. Ezt a hajót most nemigen lehet zavarba hozni, talán azt az extrém esetet leszámítva azzal a rakás kondával, Gunship-el, meg azzal a nagy halom egyébbel, ami a minap esett meg velem(bár a mostani tűzerővel biztos könnyebben abszolváltam volna azt a csörtét is) Sajnos ma a népesebb hordák elkerültek, és ha meg csak kettesével-hármasával jönnek, akkor az sima galamblövészet. De azért azt így is le tudtam mérni, hogy bizony érdemes volt még egy pár mod embedded fw-t rááldozni erre az utolsó, a végleges eredményt hozó beállításra.
    A videóba egy-két alapesetet tettem bele, a végére meg egy kis szúnyogirtást, mert ez a Corvette még erre is alkalmas. Két pötty a gépházra, és egész jól fordul. Ki merem jelenteni, hogy megint van az ED-ben "a legjobb hajó", egy jól tuningolt Corvette ma vitán felül a csúcs. Az enyémen ugyan még lehetne piciket csiszolgatni, de ezek már apróságok, és most lusta vagyok hozzá, de majd egyszer biztos meglesz az is
    És végül még egy szó a "rajongó/kísérő" hajókról. Most legutóbb már ketten voltak, egy Assault ship, és egy Python. Jó, tudom, legendás Fed (száj)hero vagyok, meg minden, de ha ez így folytatódik, akkor mozdulni sem fogok tudni tőlük. Mindkettő közvetlenül mellettem forgolódott, és rendszeresen nekem jöttek egy-egy élesebb manőveremnél
    -
    -
    Cooper911 - "Aztá' ... hukk... addi nyomokattam a menütet hogy elattama felfedezési adadatot amit a méérnönkenek szántam...."
    -
    Na ennél még a javaslatod szerinti no fire zónában történő terminál lövészet is jobb lett volna. Legalább az 5k Ly-es távod megvan Palin mester elvárásai szerint?

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák