Új hozzászólás Aktív témák

  • sensor060

    aktív tag

    Sziasztok!

    Eddig csak olvastalak Titeket, de most kénytelen vagyok írni (kérdezni) is:
    Robigoról volt szó, hogy használhatatlan, de mi van két másik hasonló rendszerrel, Takuruával és Te Kahával ? Volt arra valamelyikőtök?
    Tapasztalataim a 2.1-gyel kapcsolatban:
    Szó volt róla hogy sokkal jobb lett fps szempontból a felszíni grafika, amit én is alátámasztok, de szerintem ezzel kicsit randább is lett és több árnyék hibát vélek felfedezni. Persze így is szépen néz ki, és ami lényeges hogy használhatóbb, sokkal játszhatóbb lett. Eddig a videókártya nagyjából unatkozott a bolygóközi repülések alatt, a felszíni száguldozásnál meg furán megrogyott, de a frissítés után szépen fut.
    Közvetlen a frissítés után nekem is elállítódtak a fegyvercsoportok, ezeket persze nem nagy dolog visszaállítani, csak ugye mikor derül ki ?..... természetesen harc közben.
    Az AI-ra lehet mondani hogy kemény, de bugos is. Egyszer úgy esett nekem szó szerint egy kalóz (fed. assault ship), hogy "beleakadt" a hajó elejébe (anaconda), és így táncoltunk körbe-körbe. Persze én nem tudtam rálőni, de ő....ő bezzeg igen, ráadásul olyan fegyverrel ami túlhevített mindent és hamar végem lett volna, ha nem lépek ki. Aztán persze vissza is léptem egyből, és mit látok ... thrusters 0%-on, tehát nem tudok repülni. Mivel szigszalag (maint. unit) nem volt nálam, ezért nem tudtam ilyenkor mit kell tenni... Aztán megtaláltam a reboot/repair opciót (sosem használtam még), amitől megjavult (1%-ra) a thruster és így már el tudtam evickélni.
    Hamar meg is kérdezem : mire jó, vagy mikor érdemes használni ezt a reboot opciót ? Mert az én esetem gondolom elég szerencsés volt (a kilépés miatt), hogy a hajtómű ugyan szétment de a hajtó nem robbant szét...

    Köszi előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák