Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz #14955008 #21229 üzenetére

    Szerintem nem is kell. Ami változást orvosolnék, ha lenne egy diktátoroknak készített speciális varázspálcám:
    - Solo módot kilőném.
    - PG módot kilőném.
    - Ezt a kamu frakciókat ajnározó Powerplayt kilőném.
    - Klán rendszert pakolnék a játékba. Azon felül Szövetség rendszert, ami a Klánokat szedné egy kalap alá. Azon felül lennének a most ismert legnagyobb birodalmak.
    - Ahhoz, hogy egy ilyen klán megvesse a lábát egy rendszerben, hasonló módon kéne dolgozni érte, mint mi most a háttér szimulációval. Az állomásokat - iszonyatosan nehezen, - de "elpusztíthatóvá" tenném, de nem a sima lövöldözgetjük dologgal, hanem küldetéseken keresztül, pl. NEM felrobbanna az állomás, hanem egyszerűen használhatatlan lenne, hosszú heteken át, egy kirobbantott lázadás miatt, járvány miatt, technikai szabotázs miatt, mindegy kilehet találni dolgokat. A Klán/Szövetség birtokolt területein a játékosok bónuszokkal rendelkeznének (5-10% kedvezmény, ingyen javítás, ritkább küldetések, stb...)
    - A Klán/Szövetség uralta rendszerben szabadon lelőhető lenne minden 'a területekért folyó harcban résztvevő' játékos, npc, pontosan úgy, ahogyan most a Powerplayben.
    - Az állomásokon a gazdaságot szabályozni lehetne, pl. megtilthatnánk, hogy Palládiumot hozzanak be, mert lehet, hogy épp rontaná a gazdasági mutatókat, vagy csak a hosszútávú érdekeinket.
    - A rendszerben meghatározható lenne, hogy a bountyért fizessen az állomás vagy ne. (ez szintén a háttérszim. miatt)
    - És most jön a csavar: aki nem akar részt venni a globális területekért folyó háborúban, az nem teszi. Ugyan úgy, ahogyan most a Powerplayben. Mivel, ha ez szükséges a gazdaságot és a bountyt is lehetne korlátozni, nem tudnak független játékosok undermineolni.
    - De még ott a kérdés, hogy mi van akkor, ha Conflict Zoneban az ellenség oldalát választja, egy éppen folyó háborúban függetlenként. Akkor az oldal választástól számított X ideig ugyanolyan "ölhető" résztvevője lesz a háborúnak.

    Így lenne egy PvP/PvE kevert endgame tartalom, de a független játékosoknak is ott a lehetőség függetlennek maradni. Persze ez sosem fog megtörténni, de jó elképzelni :D

    Meg amúgy is, ilyen varázspálca nem létezik, és azt hiszem jobb, ha nem az én kezembe adnák ;] :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák