Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz pilóta #20958 üzenetére

    Draga Be'la'm,

    A csalad koszoni jol van, kultdunk taviratot, amiben benne volt a nagyi hagyatekanak zaradeka, annak is preparation resze, mivel szemed mar gyatra, kerleg olvastasd fel a Gizike'vel, mert neki meg gogyija nincs, ezert majd a szomszed Isti (oh az a draga Istvan, hogy van mindig?) ertelmezi nektek, mi is vala oda vesve.

    Mindig is butus kolok voltal, ezert kerlek a kutyanak ne adj ujra nyultapot, mert multkor mikor read biztuk vala, alig birt leszokni a reparol, sot azota futyul ugatas helyett...

    Hogy adjam ertesedre, hogy a papiros amint kuldve vala feled, nem tudod beleverni abba az ureges kobakodba, egyszeru leszek mint a szeg (na jo, csak miattad, mint egy vonal, ne zavarodjon meg az elme'd), elmondtam mar ezerszer, nem mondok el semmit ketszer te gyerek.

    Ovassad el fele aztat a leirastot, ertelmezd (vagy kerd meg az Istvantot), ha ott nincs leirva feketen - feheren (kekes narancssargan) akkor kerdezz, de addig maradok tisztelettel halgatag mentorod.

    Csokol
    Geza es becses neje

    u.i.:
    A macskat ne tedd az akvariumba, mert hinned kell benne, az neki nem jo, plane ha viz is van amottan ne'kije...

    [ Szerkesztve ]

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák