Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosam
aktív tag
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #1953 üzenetére
Nem én csináltam.
-
veterán
-
Bibgr0
aktív tag
No, mindenkinek kitartást aki még bírja. Nekem hosszúra nyúlt már ez a nap. Írjatok majd tapasztalatokat! Jó éjt!
-
veterán
btw azt nem is láttam/tudtam, hogy Brabenék kitolták az angol értéktőzsdére a Frontiert egy éve (2013 közepe, FDEV). fel is pörgették 86 millió fontra a market cap-et (140 millió usd). Szóval ők sem azok a kis indie cég már
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Rakamaz
tag
"The Galaxy will be shutting down in 30 minutes"
-
veterán
Gondoltam hogy csak reggelre lesz valami, mert mire elkezdik letölteni az emberek, lehal, belassul, stb... tökmindegy, ha hajnali kettőre kész is lesz, akik reggel dolgozóba mennek, annak aligha vigasz
Mindegy, legalább gyorsan kijön majd a beta 2.0.1 is, ahogy szokottStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Malachi
addikt
na, akkor ebből holnap lesz, vagy nekem kicsit még később mert inkább dolgoznom kellene, ma voltam szabadabb egy kicsit. jó éjt!
-
duvi
nagyúr
Na az authentication server már nem elérhető...
-
Terrorista
senior tag
Te nagyon nem vagy képben az ilyesmivel. Képzeld el, hogy egy Blizzard sem tud egy ilyen problémát megoldani mondjuk a WoW-nál. Pedig az százszor nagyobb cég százszor több bevétellel és ott havonta fizető "vendégek" játszanak. Simán becsúszhat valami, ilyen a technika.
Az, hogy nem volt rendes feedback ugyan felróható, de amikor béta státuszban van a játék ilyen minőségű elvárásokat mégis mi alapján támasztasz? Fizettél a játékért? Igen meg is fogod kapni. Fizettél a béta tesztért? Igen, tesztelheted is. Hol a probléma?
Fogadj meg egy tanácsot: Szállj le a magas lóról kicsit és nézd objektíven a dolgokat. Ez nem étterem, nem szálloda. Ez egy fejlesztés alatt álló játék. Ha ezt nem érted akkor kár erőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Nosam
aktív tag
válasz Terrorista #1970 üzenetére
Szó nincs semmiféle technikai hibáról. Az van amit írtam...Nem ismétlem meg feleslegesen...
-
veterán
válasz Terrorista #1970 üzenetére
De még ha étterem vagy szálloda lenne is... Az ilyen viselkedést látva szoktak a vendéglátósok beleköpni az illető levesébe... Az hogy ki a fizető fél, még nem jogosítja fel mindenre.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Terrorista
senior tag
-
duvi
nagyúr
Én is bedobtam a törülközőt. Remélem, hogy reggelre csak összejön a fiúknak ez a patch. Ha nem, hát akkor se dől össze a világ Majd kijön amikor minden összeállt. A Blizzard kedvenc szlogenjével élve: "when it's done" Jó éjt mindenkinek!
-
veterán
válasz Terrorista #1974 üzenetére
Boogie nagy arc
-
Rakamaz
tag
UPDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATE!
Először a launcher-el kezdjetek!
[link][ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Ahogy nézem már van ahol több állomás van egy rendszerben.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
Diopapa
addikt
-
veterán
-
veterán
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Menthirist #1989 üzenetére
A közeli rendszerek információját 100 credit alatt meg lehet venni. Szóval remélem, hogy jót lehet majd felfedezni és utána eladni a koordinátákat a piacon.
És végre vannak küldetések, amik 40-50.000 creditet hoznak, nem csak pár százat vagy ezret.
A többi majd este, most kezdődik a meló.
-
Nosam
aktív tag
Sok változás van, ami biztos, hogy egyenlőre a játék nem működik.
Meg tudod nézni ugyan a system mapot ami sajnos nem az orrery view csak a single mass view, tudsz lépkedni a menükben stb. El is kezdheted a játékot, de már ugrani sem tudsz mert összeomlik, tuti, hogy 2.1-ig ezzel senki nem fog játszani max csak a tutorialokat...
-
duvi
nagyúr
"az állomás és a hajóm is fényévekre van attól a galaxistól amelyben a játék játszódik." Azeban Orbitalon vagy, az Eranin rendszerben. Én is itt kezdtem (szerintem mindenki). Csak egy rövid ugrás Azeban City, ahol már piac is van ugye. De van még több állomás is a hatósugaradban .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest