Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz Necc #15683 üzenetére

    Meglatasom szerint, tulsagosan a jovore - tavolra koncentraltok, megertem a Powertol valo felelmet (elkerulhetetlen lesz), de az esti akcioddal tovabb csokkented az influencet Tawiloban.

    Elmondom roviden miert:

    Aktiv jatekosok Tawiloban, 3-4, ebbol elviszel 3-at undermineolni (mellesleg 400 cargo felpakolasa 4.000.000 Cr / jatekos befektetest kivan, ami nem mindenkinek fer bele - anaconda meg plane).

    Junga triggerel v nem csutortokon, a powerplay pedig soloban tolhato eszrevetlenul, ahogy a Tawlio undermine is. Az aktiv jatekosok elmennek megelozni egy olyan esemenyt, ami bar hatassal lehet az SSL jovojere, de a jelenjet cserebe teljesen elhanyagoljatok.

    A long range smugling hatasara pedig az a keves jatekos is vilagvegen gyujtogeti a millioit, akikre nagyobb szukseg lenne igy az elejen mint valaha. Nincs egy hete meg az uj rendszer, de alig lattam a kalozosdin kivul 3nal tobb playert Tawlio kornyeken, azok is tobbnyire ismeretlen uj jatekosok Cobra szintu vasakkal.

    Ertem en az igyekezetet, de az irany szerintem rossz. Amig nincs expansion, le kell tojni magasrol mi van a powerrel, mert megallitod a Torvalt (ami szerintem megoli igy a sajat kereskedelmi lehetosegeinket, igy reszemrol nem tamogatando, sot engem undermineol, de ez reszlet kerdes :D majd megutkozunk :P) de az electiont elbukjuk. Csodas kilatasok.

    Tegnap este is voltak ASP-vel ellenseges jatekosok a rendszerben, ketten kergettuk, holott 5en voltunk TS-en, (+EDHU de oket nem szamolom, tuti elfoglaltak voltak massal).

    Undermine a szemetek elott folyik, de tenni ellene nem Junga-ban kell.

    Persze ezek csak az en szempontjaim, de Torval szeritnem jot tenne azoknak is, akik nem jarnak TS-re, de szeretnenek az SSL altal "vedett / hanyagolt" rendszerben repulni (mellesleg tobbseg soloban tolja, de ezt mar nem is emlitem).

    Az irany rossz, a lehetoseg adott lenne, de az figyelem rossz iranyba oszpontosul.

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák