Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz VitoSagi #15556 üzenetére

    A T9-es, Anacondás kamionosok ideje lejárt. Dinoszauruszok ők, egy letűnt kor utolsó hírmondói. Talán docking computernek még elmehetnek, mert máshol már nincs rájuk szükség. A Sirus Corp kolóniáin dúl az új aranyláz. Napjaink hőse a távolsági a csempész. A nők csak velünk akarnak randizni, a férfiak pedig irigykedve figyelik napról-napra növekvő vagyonunkat. :K

    A mai termés:
    A Sothis-ig már el sem menten, becéloztam a közelebbi Takurua rendszert, ahol így fest a bulletin board átlagos borús vasárnap délelőttön:

    Felszedtem minden 1 millió fölött fizető csempész küldetést, míg bírta az erre a célra megépített Python raktere. 28 küldetés lett belőle, 250-350 fényévre lévő, 15-20 különböző célállomásra. Az oda-vissza út és a küldetések felcsipegetése volt egy óra, és három órán keresztül dobáltam szét a szajrét, összesen 62 milliót kaszálva. 15+ millió/óra simán ott van a T9-cel wingben torvalozás szintjén, és akár egy Asp-pel is hozható ez. A csempész és szállítós küldetésekért kapott pénz ugyanúgy trading profitnak minősül és beleszámít a kereskedő rangunkba.

    (#15558) pcnet Egész délelőtt scanneltem útközben a rendszereket, és el is adtam az adatokat, semmi gondom nem volt vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák