Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz nubreed #14681 üzenetére

    Kezdeti jatek eseten csempeszesbol lehet kapni 25k/t profitot is, ha nagyon jol all a szenad a rendszerben.

    Ez olyan 20t cargoig jobb lesz kis szinten, mint a kereskedelem. Mikor mar meg tudsz mozgatni egy panelhazat (80+ rakter) akkor a sok pici mar tobbet fog hozni a konyhara, kevesebb maszkalassal (es tervezhetoen, mert nem mindig ad jo csempesz kuldit), ott ha egy jot 3000/t feletti utvonalat talalsz, mar jon a penz, eleinte aprankent, utana mar akar 2.500.000 / 12 perc korokre is szert tehetsz.

    De amig nincs egy jo T6-od, ne vesztegesd az idodet kereskedelemre.

    Nalam a fejvadaszas volt a cel, Clipperig el is jutottam, de nem volt penzem fittelni, ezert lett egy fellabu teaskannam (ami jobb mint barmelyik FED meg E cuccokkal is!!!!4444negy!!!!), ezert befogtam kereskedni, 240t cargo mar egesz jol hozta, de elkapott a gep, (meg el is pukkantam egy Pythonnal rebuy nelkul, igy Sidewinderrel kezdtem ujra) igy kereskedni kezdtem, hogy mire lesz SSL (masik tortenet) ne keljen a penzzel torodnom.

    Most 4 hettel kesobb, van egy 200m-as Pythonom, meg 600m zsebben (meg van egy trader Anacondam a garazsban, de csak amig el nem adom)...

    De az elmult napokban nem jatszottam, hanem farmoltam, az elejen meg annyi uj van a jatekban, elso ID, elso Anaconda bounty, elso napra leszallas a sotet oldalon stb, ne rontsd el a trade-el :)

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák