Új hozzászólás Aktív témák

  • [hun] warhea

    tag

    Sziasztok srácok:)

    Jókat mosolyogván ezen az egészen gordiuszi módon oldanám meg a posztomból kialakult helyzetet. Innentől egész egyszerűen nem posztolok ide a kialakuló csoporttal kapcsolatos dolgokról. Aki szeretné, megtalálja az EDHU-n én segítségképp gondoltam ide is beküldeni ugyanazt amit oda is kitettünk.

    Már így is túl sok szó lett pazarolva erre az egészre.

    Az pedig, hogy ki milyen iranyito szerepet tolt be es hol igazabol errol nem tudok nyilatkozni. Mondhat barki barmit, az EDHU "vezetosege" vagy hivjatok akarhogyan orak szazait olte az EDHU-s fordításokba, cikkekbe tutorialokba amég egyesek fennakadnak egyetlen szón. Az, hogy a fordításaink és a közösségünk segítőkészsége a negativizmus hiánya nálunk nagyon sok ember problémáin segített számomra bőven elegendő elismerés.

    A csoport pedig azért próbál alakulgatni, hogy hozzátegyünk valamit az Elite Dangerous kissé üres világához és azon küzdünk, hogy a magyar játékostársadalom is megálhassa a helyét a nemzetközi csapatok között.

    Már akkor ezen küzdöttünk sokan, amikor masoknak meg fogalma sem volt a jatekrol.

    Azt pedig ne felejtsetek el, hogy amég itt rágcsálják a csontot egyesek mit továbbra is játszunk és próbáljuk elérni azt, hogy lehessen egy olyan hely az ED univerzumában amire azt mondhatjuk, hogy a csapaté. Az, hogy Te, kedves olvasó a csapat részét képezed-e, rajtad áll. Senki sem kötelez semmire, ahogyan nem is tette :)

    [ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

Új hozzászólás Aktív témák