Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz baphomet #13255 üzenetére

    Alapvetően értettél félre. A legkevésbé sem a "frakció támogatás" ellen szóltam. Csupán az utóbbi időkben tényleg előjöttek nem túl szerencsés megnyilvánulások(pl valóban lehetett volna a parancs szó helyett a kérést használni) Ez persze nem a világ vége, ezeken a dolgokon nem megsértődtem, inkább csak mosolyogtam, de tényleg van egy olyan rezüméje, hogy van egy vezérkar, ami irányt mutat, mi meg végrehajtunk. És én elhiszem, hogy ez nem tudatos, de akkor is van egy ilyen kicsengése a dolognak.
    A névválasztáshoz meg csak annyit, hogy simán belefért volna egy pár napos szavazás a 4-5 legjobb javaslatra(az már tényleg csak egy személyes vélemény, hogy ez a név inkább illett volna valami "dragon's world" nevű progiba, mint egy űrszimbe).És ha már itt tartunk, azt látom, hogy hiába tán a leginkább életteli fórum a témában a PH, minden átkerült az EDHU-ra(annak idején én is ott kezdtem, de aztán pont azért jöttem át ide, mert itt sokkal pezsgőbb élet van), és itt a PH-n már csak a döntések vannak ismertetve(pl hiába fogalmazták meg többen is, hogy ha lehet, ne turul, meg Hun, vagy ilyesmi)
    De tényleg ne drámázzunk, a tragédia nem itt kezdődik, a tragédia az, hogy hányan beszopják a császári propagandát. :N :N :N
    -
    duvi - "Nyugodtan jöhetsz soloban is, ha nem érzed magad biztonságban, vagy még ismerkedsz a combat részével a játéknak."
    köszi a biztatást, én még ismerkedem a combat résszel(is) :K :D :K
    -
    Urby66 - "Hát ha császárnak nem is, villámhárítónak vagy céltáblának mindenképp jó lennél."
    Vigyázz, nehogy tényleg elfogadjam majd azt a császári koronát(esélyes, bármikor felkérhetnek :) ), mert akkor személyesen neked fogom megparancsolni(amúgy szerepjátékos módon), hogy sk ültesd tele muskátlival az összes rusnya Clippert, ami csak fellelhető az univerzumban
    -
    e00dgy - "Aki volt katona, az tudja milyen is az igazi parancs! "
    Na azóta nem rajongok ezért a szóért...
    -
    És a végén még egyszer nyomatékosan, nekem TETSZIK az alapötlet, és remélem nem gond, ha belepofáztam(ha netán mégis gond lenne, nos, hát akkor is bele fogok)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák