Új hozzászólás Aktív témák

  • VitoSagi

    tag

    válasz orientcx #13253 üzenetére

    Oké, de azért ez a lelkes csoport próbál szervezett formát adni az egész közösségi megmozdulásnak, anélkül, hogy valaki ezt megcsinálná nem fog működni szerintem. Lehet azon zsémbelni, hogy önkényesen döntenek dolgokról, de adott a lehetőség mindenkinek, hogy részt vegyen ebben. Nincs kizárva senki, de kell egy bizonyos dinamika, lendület, különben megáll és elhal az egész kezdeményezés. Én örülök, hogy vannak akik tudnak és akarnak erre elegendő időt és figyelmet szánni, nekem ez nem fér bele ilyen szinten, de igyekszem mégis benne lenni amennyire lehetőségem van rá.

    Ki volt írva napokig már az egész elején, hogy az EDHU oldalán lehet ehhez a megmozduláshoz csatlakozni, akit érdekelt megtette és aktívan próbál azóta is részt venni ebben. Igen, ennek sajnos része a TS is valamennyire, mert az egyik leghatékonyabb csatorna a csoport számára és a többségnek ez meg is felel. A fórumon egyszerűen már most sem vagyunk képesek döntéseket meghozni, lassú és körülményes is erre a célra, arra elegendő csupán, hogy közszemlére kerüljenek a csoport ügyei, döntései. Ha ez a fórum látogatóinak így ebben a formában teher, akkor azon kell elgondolkodni, hogy egyáltalán kell-e ide SoSL dolgokat behozni vagy sem.

    Nem akartam megmondani az okosat, a tutit, egyáltalán, vitatkozni sem szeretnék és megbántani sem senkit. Ez egy játék, ne is szóljon másról, legyen öröm ide is és a játékba is belépni mindenkinek. A személyes véleményem ez amit leírtam, ha valakit megsértettem vele sajnálom. Azonban ne vitassuk el a jogot senkitől sem, hogy a saját módján játssza és élje meg a játékot. Ez a csoport így indult és ilyen jelenleg, alakulóban van. Nem kötelező benne lenni, de attól még lehet segíteni, támogatni. Lesznek tagok és szimpatizánsok (hardcore és casual játékosok), de nyilván azok tudnak irányítani benne, akik a legtöbbet beleteszik és ez így van jól.

    Jó játékot mindenkinek! Béke, barátság. :)

    ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

Új hozzászólás Aktív témák