Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Na most kéne mindenkinek egy kicsit hátradőlni, és lazítani(ez nem egy "szerepjátékos parancs", hanem csupán egy szerény "űrszimulátoros javaslat"). Megint kezdjük elfelejteni, hogy ez egy játék, amit mindenki úgy játszik, ahogy akar, és mintha a jó hangulat is kezdene elillanni a fórumról, ami számomra kb 2x fontosabb, mint egy saját frakciócska, és amiről magamtól még akkor sem mondanék le, ha császárrá koronáznának(pedig akkor bezárathatnám a Clipper gyárakat.... :K ..na jó, ezt majd még megfontolom)
    -
    Amúgy szerintem kozi71 szaktársnak bizony van némi igazsága. Az utóbbi időben én is azt érzem, hogy a nagy lelkesedésben egyen-ketten-páran elkezdték magukat picit fontosabbnak gondolni, mint ahogy azt a játék indokolná, és lehet ugyan, hogy csak amolyan "szerepjátékos módra", de minden egyeztetés nélkül irányítgatni.- bizonyos döntéseket bizony lehetett volna máshogy is meghozni(pl névválasztás, ami mellesleg szintén túlságosan is "szerepjátékos" ízűre sikeredett).
    Viszont nem volna jó, ha a sértődés lenne a reakció, próbáljuk humorral kezelni a problémát, és akkor biztos fel tudjuk oldani a feszültséget. Nagyon fontos lenne, ha senkiben nem maradna tüske(az maradjon csak a császár körme alatt, mert az oda való :K )

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák