Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    Szépen bekajálta a hazai játékosközösség Hudson sületlenségeit. Fogcsikorgatva ugyan, de igyekszem azért támogatni a szánalmas Fed frakciótokat. :)

    És egy újabb elkefélt fejvadász CG:
    Description:
    Security forces in BD-22 3573 have recently found themselves coming under considerable assault by criminals.

    Sources close to BD-22 3573 Security have indicated that the criminal faction is known to be heavily involved in a number of highly illicit activities. In order to provide local security services with the additional manpower they need to combat the Pirates, the BD-22 3573 Justice Party are currently looking to employ a number of bounty hunters to help bolster BD-22 3573 Security.

    System: BD-22 3573
    Station: Plank Orbital
    Objective: Hand in Bounty Vouchers to Plank Orbital
    How: Kill wanted ships inBD-22 3573
    Ends: 29 July 3301 09:00

    Current Contributors: 325
    Current Global Progress: 25,117,000 Credits Earned
    Current Reward Tier: Tier 0
    Current Global Reward: None

    Csak a Justice Party által fizetett bounty számít bele. Az állomás tőszomszédságában lévő RESben összegyűjtött 800 ezernyi bounty-ból egy árva creditcent nem volt jó, amikor tettem egy próbát vele.
    Azt tanácsolják, hogy az állomás 1Mm-es körzetében kell USS-re, WSS-re lecsapni, akkor a bounty-k nagy része Justice Party-s lesz, és így óránként akár 100-300 ezret is össze lehet szedni.
    Egy tier van csak, rejtély, hogy mekkora lesz a reward a végén. Minden szimpátiám a Plank Orbitalon keményen dolgozó kisembereké, de én húztam onnan vérbe, mert így sose' lesz meg az arany vécé a fullos Anacondámban. :)

Új hozzászólás Aktív témák