Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Lord Dragon #6371 üzenetére

    De csak a full esm és esp fájlok kellenek, más semmi. A többit be se másold. Ha mégis bugos, akkor valamivel összeakad, vagy szimplán rossz helyen van a BS-ben (tesztelt OK BS a honlapomon). A városfalról amúgy is olyan textúrákat látnál, ezért nem lehet az eredeti játékban felmenni. Én kipróbáltam sárkánnyal, ugyanez volt, mivel a városon belül, ill. kívül lényegében 2 különböző játék. Vagy az egyik, vagy a másik nincs betöltve.

    Morrowind nekem az elcseszett szerepjátékos harcrendszere miatt nem jön be, már 5X abbahagytam, pedig eredetiben kaptam az ASUS 9520-hoz. Diablo már eredetiben sem tetszett, de nem is nagyon komálom a játékoknak azt a fajtáját.

    Az előző karakterrel már rég abbahagytam, és 47 gyökerem volt. Most 99 nirngyökerem van, és nyugaton még nem is jártam!!! :C 1-et már csak összeszedek valahol, mire eljutok Skingradbe. Ha más nem, felette a kis tavaknál tudom, hogy akad. Én leszek a Nirnkirály! :C ;]

    Hát én most igyexem fejlődni, és egyáltalán nem zavar, hogy a DB ruci meg a csontkulcs +50-et adnak a biztonsági tudásomhoz. Kicsit gáz, hogy egyfolytában be- és feltörök, mégis csak 44-en van. Alkímia és átváltoztatás már rég 100, pedig előbbi mellék-képesség, de a megidézés is utoléri nemsokára (szintén mellék).

    Pitterix: Nem a szint számít, hanem a tudás! Én még csak lvl 19 vagyok, mert elfogyott a lóvé, és pont Leyyawinben nem tudok oktatódni!

    Systemroot: Ha az intelligenciám és a gyorsaságom piros, és semmi káros varázs nincs rajtam, akkor az a kialvatlanság miatt van? Mert kicsit zavaró.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák