Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Kareszovics #6361 üzenetére

    Ja, a nősülés tényleg hülye vicc... :P Ahogy az öreg gróf mondta a Rágógolyó Rally-ban, a klasszikus Mercedes 300SL-ben ülve: "Az asszonynak sosem tetszett a kocsi, és azt mondta, döntsek: ő, vagy az autó. Nem bántam meg! :D

    SystemRoot: Bizonyos hardvereken lépeget kifelé a FO3, máson meg nem. Szerintem nagyon gagyi játék az Oblivionhoz képest (sokkal kevesebb lehetőség, nincs folyamatos és értelmes fejlődés, szokásos RPG-b.szott ellenség-nehézség, stb).

    csavarlazito: Vegyél vissza valamit a grafikából, az segíthet. Nálam, amikor kölcsönben itt volt a FO3, és 7900GT volt a gépemben, az is folyton kidobált. Lehet próbálkozni Oblivion-hoz hasonlóan HDR és AA együttes nem használatával, vagy simág a részletesség levételével.

    Oblivion stabilitásával akkor van gond, ha valaki össze-vissza feltesz minden modot, és nem figyel a betöltési sorrendre sem. Na, ez legalább nem off volt. :)

    Jorus: Á, ez nem szélesvásznú. :( Videók mikor lesznek? Közben az oldalamat szerkesztgetve eszembe jutott, hogy én is tettem már föl harci videót, egy jó kis oktatást, hogyan fejlesszünk az Arénában egyszerre 5-6 képességet.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák