Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz SystemRoot #5515 üzenetére

    Feltettem a HDR-t, és lelőttem a shadow-kat. Hatalmasat dobott a látványon, de néha bizony 10 alá esik az FPS. Ja, azt nem mondtam, hogy 1680x1050-es felbontáson játszok, mert ez a natív. :D Még a distance-okkal lehetne játszani, a draw distance maxon van, a többi középtájon, de ennél lejjebb nincs szjvem venni, így is zavaró, ahogy kirajzolja a fákat, ahogy haladok előre. :(

    Az X1950Pro eddig mindenben, amiben néztem, legalább másfélszer (olykor kétszer) gyorsabb a 7600GS-nél, pedig az eleve emelt órajeles Galaxy volt. Obliviont az után kezdtem el játszani, hogy kártyát cseréltem, így erről nem tudok nyilatkozni, de gondolom az arány itt is hasonló.

    Az 5400-as vinyókkal meg semmi gond nincs, az F1_3D-s Samsungom a leggyorsabb vinyó, ami valaha a gépemben volt. Régi, 160GB-os 5400-as HDD-re viszont én sem tennék rendszert. Célszerű beszerezni valami új, lehetőleg egylemezes HDD-t ilyen célra, manapság egy 320-as amúgy sem túlzás rendszernek. Nekem most egy 250-es SATA2 Seagate a rendszerlemez (Win + telepített programok), minden más az 1TB-os F1-en van.Korábban egy 160-as SATA1 egyik partícióján volt, mondanom sem kell, érezni a gyorsulást.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák