Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz Jorus #2379 üzenetére

    Hűhűű, grat a Septimhez. Ilyet én is veszek.:D

    Amúgy néha a beggar-azt mondja hogy !Blessings of Mystara upon ye!" Ezt megfigyelted már? Tök érdekes mert ilyen hivatalos Isten nincs elméletileg.

    Katt: Sztem az X2 nem biztos hogy akkora bukás, mivel ha az lesz a tendencia hogy a CF-et mégjobban elkezdik nyomni ezekkel a kétmagos borzalmakkal, és sok ilyen kari lesz akkor nyilván lesz rá rendes driver támogatás is.
    Amúgy az én véleményem: a PC rossz beruházás, de a VGA az a legeslegroszabb. Olyan vga-t kell venni ami ideális teljesítményt nyújt és nem túl drága. GTS-t sztem hülyeség venni, mert aránytalanul drágább a 88GTnél. Szvsz egy legolcsóbb Inno88GT-t érdemes venni negyven valamennyiért. Arra valami jófajta hűtőt olyan 5kért aztán olyan 6-8hónap múlva lecserélni egy akkori hasonló kaliberű "bestbuy"-ra. Ha drágább karit veszel most, akkor azzal jobban buksz és nem lesz időtállóbb sokkal... csak annyi hogy a mai gamék jobban futnak valamilvel. De ha azt csinálod hogy a jelenlegi best buy-t megveszed félévente azzal jársz szerintem a legjobban. Sűrűben lesz "up-to-date" a rendszered mintha ritkábban vennél egy erősebb kártyát, és meg merem kockáztatni hogy pénzügyileg is jobban jársz. Szal ez a CF-ezés, meg GTS512 SLI-zés tényleg jó dolog, de azt tudni kell hogy ezekkel buksz a legnagyobbat, el kell dönteni hogy az a rövidtávú szórakozás és életérzés amit nyújt megéri e neked a plusz költséget. Én úgy vagyok vele hogy megéri amennyibe jobban el vagy eresztve pénzügyileg. Én pl nagyon tudom élvezni a gyors karikat, mostanában másra gyűjtök szal most spórlok a PC-n is, de amúgy én úgy vagyok vele hogy egyszer élünk a pénz nem jön velünk a halálba szal el kell költeni...:DDD

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák