Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    válasz MasterMind #12874 üzenetére

    Igen-igen, nálam a nosztalgia faktor az, amit mindig keresek és szerencsére meg is találok az Obliban, ezért is használom szinte ugyanazokat a modokat, amit annak idején. A játékélmény nem változott, és a mai szemmel már anakronisztikus grafikai is csak az első néhány órában szembeötlő, utána már teljesen megszokottá válik.
    A nosztalgia jegyében, amikor előveszem adott idő után az Oblit, odáig terjed, hogy kikeresem a 2007-es, 2008-as PH-s VGA teszteket is, amelyekben mindig mindent az Oblihoz mértek. :)
    A 100%-os kijátszás brutális lehet, arra szerintem sosem próbáltam rá az elmúlt években. :)
    Skyrimot én minden évben hagyományosan december-januárban szoktam elővenni és végigtolni, így amikor meghallom az Age of aggressiont, máris ünnepi hangulatba kerülök. :D
    A konfigban a proci nem mai darab ugyan, de még sehol sem éreztem, hogy elfogyna :) egyébként a két db 1080 GTX hamarosan távozik, és jön helyettük két db RTX 2070 Super, mert bár nincs semmi gond a teljesítményükkel, most még el lehet őket adni értelmes áron, később már csak aprópénzért. Tesztet kitalálhatjuk majd, persze. :)

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák