Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz kiskornel #11967 üzenetére

    Azért kérdeztem mert rémlik valami az OBMMnél (és OBSEnél is) miszerint valami másképp van mint a retailnál. Most nem tudom megmondani mi volt, de tutira emlékszem rá. OBSEnél eleve külön steames loader van, OBMMnél is valami variálás volt. Ha retaillal megy, akkor "find a different way", ha megvetted akkor nincs miért lelkizni rajta. A retail vs steamessel az a baj, hogy eltérő az exe, utóbbi encrypted, és limitáltak a hackelési lehetőségek a modok/kiegek részére. Azt nem állítom hogy konkrétan emiatt nem megy, de egy lehetőség ez is.

    A másik eset fennáll retailnál (tehét virágboltinál is, mert azok a retail tükör másolatai), nálam is időnként volt ez. Le fel pattog mintha beakadna a föld collision (ütköztető) mesh-jébe (alighanem valóban ez is történik). Ilyenkor egy quicksave/quickload és kész, megint jó. Én anno modra gyanakodtam, mert vanillánál soha nem volt ilyen jelenség. De sosem jöttem rá mi az, igaz nem is érdekelt mert igen ritka.

    Jó lenne egy steames oblivionos kartárs véleménye a fenti dologról, aki ki is próbálna unalmas óráiban ezt a konfigot, hogy ez valóban steames inkompatibilitás, vagy valami más. Szerintem az de szoktam tévedni.

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák