Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz Varlaisaran #11966 üzenetére

    Köszi. Nekem steames van. Már próbáltam az újra rakást. Mikor letöltötte Steamról, azt azonnal mentettem, mint egy eredeti példányt. Mellé mentettem a localt és a MyGames-ben levő könyvtárakat, fájlokat.
    Szóval visszaraktam az eredeti konfigot, rátoltam a QTP omodokat, és akkor is elszállt. :K Most azt csináltam, hogy letöltöttem QTP nem omodos verziót, úgy, ahogy van beraktam, majd az itt javasolt invalidáló mod-ot felraktam.

    Nem tudom, miért írja ki, hogy nem lehet üres karakter a könyvtár neve. Azt is megcsináltam, hogy beraktam az egész mindenséget egy főkönyvtárból nyíló cuccba. Hátha az elérési útvonallal van gondja. Úgy se működött.

    Lehet a Steam verzióval van gondja. Retailt nem veszem meg ezért.

    Másik eset: néha vannak területek, amiknél elkezd föl-le rángani a karakter. Ezek nem nagy területek, kis négyzetek, de ott rángatózik az összes NPC és én is, ha bemegyek. Majd készítek róla video-t. A furcsa az, hogy a múltkor az egyik útszakaszra esett, nagy nehezen átvergődtem rajt, majd visszafelé jövet egyáltalán nem bugzott. Bezzeg a jó öreg varez verzió faxán futott, semmi baja se volt. Én nem emléxem bugokra benne.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák