Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz kiskornel #11958 üzenetére

    Ha arra a folyamatra gondolsz ahol az omodok beadása után csinál, ott nincs kerregés mert memóriában dolgozik, és lassan írogat ki. Máskülönben az omodos QTP nél nem szabad hibának lennie, ellenben szó nélkül elb*ssza a telepítést ha nincs elég hely a vinyón. Ahogy beadod neki az omodot, azt ő magának bemásolja az obmm mappán belül valahová, majd kicsomagoláskor a system tempbe is beteszi(!), és onnan tömöríti szerteszét a kisfileokat. Én úgy szoktam számolni hogy a rendszermeghajtón és az Oblivion meghajtóján is legyen jó 4x annyi hely mint amennyia QTP omodjai alapállásban.
    Illetve az OMODos QTpnél úgy emlékszem nem invalidate kell, hanem alteration, de ez az omodos csomag readme-jében benne van, úgy, hogy be van másolva az eredeti QTP idevágó része, tehát ugyanazt kell elvégezni amit az eredetinél.
    Nálam kb 4-8 perc alatt végez el egy omoddal, majd mégegy pár perc amíg beaktiválod, tehát kékről zöldre vált a kis kocka a neve mellett.
    Az üres mappás hibaüzire nem emlékszem már sajnos.

    A QTP mellé még ajánlott feltenni az Improved Trees and Florat (ITF és ITF2), ezek adnak túéles szép virágokat és növényzetet, de nem tesz mellé új Speedtreet, vagyis logikailag vanilla, csak a texturákat cseréli. Amúgy tényleg szebb a Skyrimnél, vagyis technikailag elmaradottabb (bár ez nem látszik nagyon), de egy alapból szebb játékot tesz szebbé.

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák