Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    hi, kovetkezo a gondom: sok az unpaid itemem, lehet ezeket valahogy toroltetni? nem tudom okoz ez hatranyt szamomra? igazabol ketto van ami valojaban 3 tetel.
    a dolog lenyege hogy szerettem volna venni egy eleg nagy erteku dologbol, adott szinnel es funkcionalitassal 2 darabot. sajnos eleg ritka kicsi a valasztek.
    eloszor azt gondoltam majd megveszem ket eladotol kulon kulon. talaltam egy holland ipsenel egy darabot, fix aron. lenyomtam, kifizettem pp. ket nap mulva latom hogy irt egy uzenetet, hogy gond van o mar ezt eladta ebayen kivul(!) ezert refundolja. ezek utan megjelent a tetel unpaidban es a vasarlasi listamban is ott van kifizetettlenkent...
    nagyon nem izgatott. de nemsokkal kesobb talalaltam egy angol eladot akinel tobb darab is volt, betettem kettot a kosarba es inditottam egy vasarlast request totalal, azzal a kommenttel hogy teljes osszegu biztositassal kuldje (ezt kerte a leirasban is hogy jelezze akinek kell).
    erre jott a valasz, hogy bocs neki ebbol csak egy darab van tevedesbol volt fent tobb... erre irtam hogy akkor hagyjuk torolje a teljes megrendelest (amugy is draga volt de a ket darab egyuttes rendellese miatt ezt meg lenyeltem volna). igy ebbol is keletkezett egy 2 db-os unpaid itemem...
    szoval mindketto (vagyis 3), unpaid, eladoi hulyeseg miatt van, nem orulnek ha ez nekem barmifele hatrannyal jarna, tizen eve vagyok fent, tobb szaz vasarlassal, de ilyenekbe meg nem futottam bele.

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák