Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Sziasztok! Lenne egy kis gondom, aminek még nem tudom a megoldását. :D

    Adott egy ebay-es eladó az usában, egy autó klímakompresszorát vettem meg tőle, a listában írta, de végül mégsem lett jó, sőt, a fent lévő képtől is eltér némileg. Jeleztem neki, hogy visszaküldeném, és nem azonos a leírással, amikor ezen végigmentem, az ebay-es felületen a termék ára, és a pitney bowes-nek fizetett összeg is ott volt, kb 250$-ról beszélünk. Ezzel nem is lenne baj, az eladó írta, hogy küldjem vissza, pontos cím, stb, de írtam neki, hogy a rossz termék nem az én hibám, így innen oda nem különösebben szeretnék egy 8 kilós csomagot szállítani, legfőképp a saját költségemre nem. Utánanéztem, erre ez a 12-es pont érvényes:

    International Returns. The returns policy specified by your Seller in his/her listing description of a GSP Item will apply to your purchase of the GSP Item. For GSP Items located in the United States that you purchase under GSP and that you return to your Seller, you will not be eligible for, and you will not receive, a refund of any Program Fees that you paid to Pitney Bowes and Pitney Bowes will not be responsible for shipping the GSP Item back to your Seller. Your rights under local law will not be affected.

    Egyébként érdekes, hogy jött egy másik alkatrész is, egy hűtő, ami belül össze volt gyűrve, a dobozon lyukak voltak, még a kerek ebay matrica alatt is volt lyuk, tehát előtte történhetett. Írtam az eladónak, hogy sérülten érkezett, küldtem képet, azt mondta, ez nem az ő baja, ő sérülésmentesen küldte el, meccseljek az ebay-jel. Oké, írtam, kérlek küldj képet a sérülésmentes dobozról. Nem küldött, helyette 3 nap múlva jóváírták a dolgot, cakk- pakk minden összeggel együtt, igaz, ott szó nem volt visszaküldésről sem, nyilván az eladó is sejtette, hogy ő se tudna egy törött alkatrésszel mit kezdeni. Az működött így, ez nem fog? Amúgy 2009 óra bay-ezem, sőt, tizenéve amerikai autók alkatrészeivel foglalkozom, nem itt, és nem így szoktak jönni a dolgok, de egy 2 hetes szabadság elején megoldást kellett találnom a gyorsabb szállításra, és bele is gyalogoltam a dolgokba nyakig... Naszóval mit tudok tenni ez esetben? Visszaolvastam, de hasonló példára konkrét megoldást nem találtam. Köszi előre is.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák