Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon játszok a játékkal de ezt a patch-et nagyon megéreztem/tetszik. Ti hogy vagytok ezzel? -
Kristof_94
Topikgazda
Nem hiszem el, hogy egy Lewis Miley nem fér bele a future stars csapatba...
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #6752 üzenetére
Nem fognak minden játékost a mostaniba belerakni. Mathys Tel tavaly is sokat játszott a Bayernbe mégis idén kap ahogy mondjuk Palmer is. Ha mindenkit ellőnének jövőre ki férne bele?
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #6752 üzenetére
En sem hiszem el. Ki a franc az?
-
Sirandrish
legenda
Nah megjött Hemp
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Digestive
veterán
Mi az anyjukért nem raknak be ikon picket?
Ki a szart érdekelnek ezek a retek hero, totgs, meg fc versus szarok?
Nem tudom már hova rakni a foddert. 3 törölt 88-91 lapom is van már amit vissza kéne hoznom, de nem tudom bele rakni semmibe.
-
Sirandrish
legenda
Volt félrerakva vagy 10 84x5ös pakkom, meg sok-sok 84x1-2, meg még vagy 10-15 kissebb pakk..
Kiraktam Hempet (abból is jött vagy 5 pakk), plusz csináltam 30 80as picket, és jött egy LewisIsmét egy promo amiból szétnyitottam az agyam
Hja meg kiraktam azt a 87+picket, amiból egy ST Kurtoá jött[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
EA's hit
őstag
Kiraktam 7 utan 10 db picket, a 4.-ben volt egy fs Paralluelo Aztan a 10.-ben meg valami noname fos promo. Jo lapnak nez ki a csajszi, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni, a kezdoben Garrincha es toty Best van a 2 szelen, cserenek meg a 90-es Athenea azert jobbnak tunik.
-
Digestive
veterán
-
taylorp
senior tag
Az FS védők közül kit érdemes evozni?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Digestive
veterán
A 80+ pick egész jól dobja most a foddert.
-
BenXL
tag
Annyira nincs semmi sbc vagy bármi most hogy mar nagyon unalmas… az uj lapok is amik jók egy az hogy tobb millába kerulnek, kozbe alig jobbak a rég bent levo lapoknal. Mar csak annyit remelek hogy Mbappe lesz a POTM, hogy legyen legalabb valami ertelme a foddereknek
-
bubuska10
senior tag
Meccs szempontjából totál kikövetkezhetetlen a játék. November óta 5-2-1-2-t toltam 2 támadó, de védekezni is tudó szárnyvédővel, join the attackon. A legtöbb meccsemen (főleg WL-en) vezettem, de végül víziliabda eredménnyel kikaptam.
Best miatt átálltam erről egy egyértelműen támadó szellemű 4-2-4-re, mégis sokkal stabilabb a védelem. Volt Maldini-gold Van Dijk-evo Alaba, most Maldini-Bisseck mindenkit leradíroz, ilyen 6-0, 5-2 meccsek vannak.
De azt továbbra se értem, miért nyúl ennyire bele a script, ha félidőben több góllal vezetsz. Fifa 21 óta így van. Totál eszetlenné válnak a játékosaid. High/high, nincs kifáradva, mégis csak áll, oszt les. Ráváltani meg rá 14-edjére se sikerül.
-
raven84
senior tag
Kész ez az account:
-
EA's hit
őstag
Azért remélem látod, hogy mennyire messze vagyok attól, amit írtál Garrincha és Best a 2 kezdő, abból a brazilt nyitottam, oké, de kb. ő volt az idei legjobb nyitásom. Best sbc. Athenea, Malard ingyenes evo. Neymar már nem extra és nem is drága. Paralluelot és Nedvedet tegnap este nyitottam, ez is oké, de nedved még egy percet sem játszott, Para párszor bejött csereként wl-en, hát elég is volt belőle ennyi. Nagyon nem én vagyok az, aki szarrá nyitogatja magát idén...
-
EA's hit
őstag
Alapból is 5 sm, és sajnos nagyon csalódás ez a lapja is Az EA látványosan utál néhány ikont valamiért, és még a spec lapjaikat is kutyaszarra csinálja. Ilyen pl. Puyol, Owen, de talán Baggio rá a legjobb példa. Minden idők talán legjobb olasz játékosa, ehhez képest olyan shootingja van, mint egy közepes gold lapnak (februári spec lapján 88 shooting??), a dribblingje is nevetséges a valósághoz képest. Iszonyatos disrespect ez a lap, és még csak nem is olcsó. Én Juvésként nagyon tudnék örülni egy jó Baggio lapnak, de ez nem az, ez szánalmas húzás az EA-től minden idők egyik legjobb játékosa felé. Bezzeg a noname, a valóságban a lőtéri kutya által sem ismert Ginola meg a játék egyik legjobb lapja évek óta...
-
bodnar123
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy az miért van,hogy sok meccsen az általam irányított játékos felett az indikátor piros és szürke között vibrál? Nem mindig, nem folyamatosan. Kicsit azt érzem,mintha nem tudná néha hogy én irányítom vagy nem. Mindent megpróbáltam,de ez ilyen...
-
Sirandrish
legenda
válasz david368 #6788 üzenetére
Oh engedjük már ezt el..
Írtózatosan lehangoló hogy egy ilyen klasszis játékosról mindenkinek csak az a kihagyott 11es jut eszébe..
Pele, R9, Cruyff sose hagytak ki 11est?[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
válasz Sirandrish #6789 üzenetére
Vilagbajnoki dontoben? Nem.
-
EA's hit
őstag
válasz david368 #6788 üzenetére
Attól még, hogy a te hiányos kis tudásod eddig terjed róla, attól még nagyon nincsenek rendben a statjai. "nem egy Pele, R10, R9, Cruyff szint", de, igazából pont hogy az ő szintjükön mozgott, vagy ha nem is egy szinten, akkor közvetlenül mögöttük. Kap februárban egy 88-as shootingot minden idők egyik legjobb támadójaként, miközben Claudia Pina (hogy ki?) pl. 90. Egy gold Rashfordnak is van majdnem ilyen shootingja, pedig az emberre 15 év múlva már az anyja sem fog emlékezni Bizonyos ikonokat évek óta brutálisan lehúz az EA, és nem hajlandók használható lapokat adni nekik, miközben másokat meg indokolhatatlanul felhúznak, és ez szánalmas.
-
Sirandrish
legenda
-
gjoe
addikt
válasz EA's hit #6783 üzenetére
Szarkazmus akart lenni. Persze nem nyitottad szarrá magad. De azért néha potyog valami. És ha van Garrincha akkor megertem hogy nem érdekel arra a posztra sbc. De nálam soha semmi értelmes nem jön.
Idei top nyitás értékben ikon pikkbol kaka aki kispadra sem került hiába millás lap. -
david368
aktív tag
válasz Sirandrish #6793 üzenetére
Más a tét, nem lehet összehasonlítani egy döntőt más meccsekkel
-
Sirandrish
legenda
válasz david368 #6795 üzenetére
Oké...nincs kivel és nincs miről beszélni!
Egy 20 éves pályfutást összefoglalsz 1 hibával. Ha téged ez boldoggá tesz...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
david368
aktív tag
válasz Sirandrish #6798 üzenetére
Azt mondtam, hogy jó játékos volt, de nem sorolható a legjobbak közé, ergo nem is kapott olyan szintű lapot. Nem kell tovább sírni rajta, nincs itt semmi látnivaló
-
Nandinagy
addikt
Igazából itt pont azzal van probléma, hogy februárban már a free evos kártyáknak is 92 lövése van, így az ilyen sbc-k szarok. Nagyon ellett baszva ez az egész evo meg sbc dolog. Egy normális játékban a 88 lövésnek most pont kiemelkedőnek kellene lennie. Csak azt nem értem ha egy free Atheneanak már most 3 statja 90+ akkor mi lesz majd Fut Birthday vagy TOTS idején? Azokat már hova fogják húzni? Van egy olyan érzésem jövőre ez az evo dolog is kilesz nyírva ahogy a moments a swapok meg a többiek.
Egyébként nem tudom mi volt a patchban, de a védőim képtelenek egy vonalban állni. A 2 CB-m áll a kapumtól 30 méterre az egyik szélső meg 20-ra. Minden belőtt labda jó az ellenfélnek, mert ezek a kretének képtelenek felállni egy vonalba. Nyilván egy szélsőt irányítok mert ugye hát mindenki szélen támad, de a másikat nem tudom irányítani. Még csak lescsapdázni sem tudnék mert azzal is simán leshatáron belül állna a támadó
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest