Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Erről még nem igen volt szó itt: Európában többen nyithattak Messit mint mondjuk L.A.-ből, mert ott az SBC idején délelőtt 10 óra volt, nem este 7. Tehát nagyobb az esélye, hogy mi gyakrabban találkozunk vele ellenfélként.
-
Kristof_94
Topikgazda
Remélem ez a promo csak 1 hetes lesz és utána jön a future stars. Azért így toty után elég nagy lett az űr. Egy jó kis Lewis Miley jöhetne.
-
bodnar123
őstag
válasz Kristof_94 #6452 üzenetére
Most kéne élvezni a toty lapod
-
thebigK
addikt
Ez a játék egy kibaszott forintot nem ér. Bánokminden erre a szarra elbaszott percet
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
toxicjew
addikt
Ez lett a csapat. Megcsináltam Zicot viszonylag kevés coin felhasználásával, meg megvettem Luciot Cannavaro helyére, de így is maradt még zsé. A klub persze kiürült. Vmit tradelni kéne, de nem látok most semmi szimpatikusat.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
toty utáni első 3 nagy pakk, elsőben: ruben dias, earps, másodikban ruben dias, harmadikban bonmati. Hát anyád
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Sirandrish
legenda
-
gjoe
addikt
válasz thebigK #6457 üzenetére
Tegnap este 19.02 első nyitás dias volt.
Múlt hét.:
Kiraktam brunot camba. Majd az ikon lottót is. Erre jött kaka.
Éppen befejeztem a cafut és jött hm trent.
Vettem egy petr cecht és utána nyitottam alissont.
Petr ment vissza eladásra.
Ja és egy órával előbb jött gold putellas mint kellett volna.
Direkt szivat is. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz bodnar123 #6453 üzenetére
Súlytalan, ahogy mindenki más is. Német barátainak és a szerencsésebb itthoniaknak biztos jó lehet, de nekem nem. Megint egy katasztrófa az egész játékmenet, másodperces delay minden téren, erőtlen passzok, kiszámíthatatlan mozgások. 6 meccsből 2 győzelem az eddig mérleg. Nevetséges.
Ha az összes totyt ki tudtam volna nyitni, akkor sem lenne más.[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Ez a játék mindig meg tud lepni az anomáliáival. Egyszer még Fifa 21 karrier módban Jadon Sancho feje Iniestáéra változott, most Squad Battles meccs és egy Chelseas totw csaj aki bár eddig nem így nézett ki, most félkopasz.
-
|AP|
veterán
ezt a WL-t kivételesen most adminisztrálom, kíváncsi vagyok kinek hogy dobálta a TOTY-kat a játék.
Nos, 10 meccs után ez a helyzet:
1. meccs: ellenfélnél first owner TOTY Haaland + Xavi. Nagyjából egy szinten játszottunk, ő nyert
2. meccs: full TOTY loan team, csak ikonok és TOTY-k. Bedarált, kikaptam
3. meccs: 0-0-nál kilép...féreg
4. meccs: 4db TOTY loan: elmegy 4-1-re. Elkezdek felzárkózni, 5-4-re, majd rúg még egyet. Aztán a 90. percben egyenlítek, 6-6, erre kilép. extra féreg...
5. meccs: "normál" csapat, TOTY nélkül, nem is túl jó a srác, elmegyek 2-0-ra. Aztán becseréli loan TOTY Messit és Popp-ot. Szerencsére ettől nem kezd el jobban játszani, lövök egy harmadikat is. Aztán a végén persze a Messi-Popp duó még öszehozott egy gólt, de ezt a meccset nyertem
6. meccs: ajándék TOTY Messi a csapatban. Embertelen az a kártya, bárhonnan kapura lőtt vele, gól lett... 0-3-nál kiléptem, lose
7. meccs: "normál" csapat, de német és végig full presst tol: nagyon szorosan, de win
8. meccs: szintén "normál" csapat, 11-es párbajban win
9. meccs: ezt inkább képpel:
Mindent beleadtam. Elment 4-1-re. Fordítottam 5-4-re, de hosszabbításban bedarált 9-6-ra.
Nem tudom ez a srác mit csinált, de akárhogy is számolom ez 4db First owned TOTY + 1 FO Ribery
10. meccs: szintén ajándék Messi a csapatban. Szerencsére nem tudta kihasználni, 3-1-re nyertemSzóval így állok most 4-4-ben.
Nem értem miért sír mindenki: a jelek szerint tök könnyű volt TOTY-t nyitni, de legalábbis egy Messit mindenképp[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Chalez
őstag
válasz Sirandrish #6464 üzenetére
Úriember nem nyit TOTY-t, úgy túl könnyű lenne. Max egy kapust esetleg
-
Sirandrish
legenda
Nem is értem minek próbálkozom...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
david368
aktív tag
Toty utàn megszánt ez a retek jatek:
-
Chalez
őstag
válasz Sirandrish #6466 üzenetére
Én nyertem, nekem 89-es Mapi Leont dobott
-
-
toxicjew
addikt
Rip 5/5 Malen De legalább Dávidnak adott végre vmit a játék
-
Sandros112
tag
Egy "egész jó" icon pick
-
EA's hit
őstag
Nekem a kedvenc mai wl-ellenfelem: 4 first owned toty (Messi, VVd, KDB, Karchaoui), FO toty Ribery es thunder Cruyff,majd cserekent behozta a FO ww Butrat es toty Zolat is. Mondjuk a penztarca/luck melle tudast nem adtak, eleg siman megvertem meg ugy is, hogy Messi nyilvan 2 lovesbol 2 golt vert.
-
prannk
őstag
Összeségben 3.5 milka
Ki melyiket venné ki?
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
Srácok! Láttátok az FC Pro döntőjét?
Mekkora live Griddy-t kapott Andrejs az arcába?Az a kissrác lehet hogy qrva jó játékos, de hogy egy komplexusokkal küzdő antiszoc, az is biztos.
Igazi ütni való feje van.Prannk: én Yashint. De én előre megvagyok, ezért.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Ha azt akarom hogy a CM menjen minnél előrébb akkor itt mit mire kell rakni?
-
bubuska10
senior tag
A WL-re most meddig lehet kvalizni, és maga a WL meddig tart? Sose kvalizatam még vasárnap, holnap tudnék játszani.
-
EA's hit
őstag
Nálam szokás szerint lenémítva ment a stream az objective miatt, egyszer rápillantottam a telefonra, akkor épp úgy ünnepelt az a nyomorék Verjgang, mintha muszáj lenne, meg csicskította az ellenfelet valami live gólörömmel. Hát az a gyerek egy személyben összefogja a teljes cummunity minden csicskaságát Remélem beleverték a fejét a monitorba a végén.
-
eM'82
addikt
válasz Aguinaga #6486 üzenetére
Keménykedik aztán van áfával, vasággyal együtt vagy 40 kiló. Sztem a community miatt is fontos hogy ne egy ennyire toxic player legyen az "arca" az EA FC-nek. Az a mázlija hogy ez egy nyilvános, kamerás esemény volt, máskülönben már sztem hullottak volna a fogai.
Azt nem értem csak hogy a menedzsere, de leginkább a szülei nem nevelik, mondják neki hogy ez gáz? Mondjuk ekkorra arccal még szebb volt látni, mikor visszanyalt a fagyi.
Olyan mint egy 8 éves hisztis gyerek lelki világával megáldott gyerek, miközben qrva jól játszik.
-
Sirandrish
legenda
válasz Szigma70 #6490 üzenetére
Valahol meg lehet nézni az egész meccset?
Alapvetően nem érdekel, de szeretem mikor a karma odabaszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dvtkfan
senior tag
válasz Sirandrish #6491 üzenetére
Itt végig tudod nézni...Döntő
A kis szellemileg sérült barátunk a végén live-ba jól megkapta a gridy-t
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
thebigK
addikt
válasz Sirandrish #6491 üzenetére
megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz dvtkfan #6492 üzenetére
& thebigK
Köszönöm. Időközben amúgy rátaláltam...kicsit komolyabb "reakciókra" számítottam a gólok után, de azért kafa volt
Kíváncsi lennék a gyerek vérnyomására, mert a keze úgy remegett a gridy alatt hogy alig találta meg a szemét
Az viszont egyszerre volt meglepő, és örömteli hogy a meccs (konkrétan a meccs) nem arról szólt hogy melyikük a nagyobb cselkirály..én azthittem hogy az a "meta"..
Látszik milyen gyakran nézek ilyeneketEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thebigK
addikt
válasz Sirandrish #6494 üzenetére
tökéletes karma pillanat volt a végjáték, a kis toxic barátunk minden góljánál mutogatott, meg csititgatott, meg az egyiknél asszem azt mondta bele a kamerába hogy he is so bad, vagy valami hasonló, phzin meg egyik góljánál sem ünnepelt igazán, kivéve amikor számitott
-
Sirandrish
legenda
-
Nandinagy
addikt
válasz Sirandrish #6494 üzenetére
Nem hiába adnak ingyen ajándékokat ha nézed ezeket a tornákat, mert a legmagasabb szinten a meccsek rohadt unalmasak. Nagyon kevés top játékos szokott cselezni. Kapásból így Tekkz van meg aki tényleg szokott cseleket használni. Az a baj, hogy annyira jól védekeznek, hogy a cselektől csak lassulna a játékuk és odaérne az ellenfél játékosa.
Ha háromszor újraszületnék sem tudnék úgy embertváltani mint ők.A cselek igazából a saját magad szórakoztatására vannak, wlben jól néznek ki meg rivalsban. Ne legyen kétséged afelől, hogy ezek a játékosok minden létező cselt tudnak csak nem hasznos itt. A flair nutmeg,player lock azt kb. ennyi. Na meg az R1-es labdavezetés idén tökéletesen kiváltja azt, hogy ne kelljen cselezned. Eddig kellett a csel, hogy helyed legyen lőni és hasonlók, hát idén R1-el kiforgod. Mindenki döntse el ez jó vagy rossz.
80.000 dollárt nyert az 1., szóval lehet azért remegett a keze. Mondjuk továbbra is tartom, hogy ahhoz képest az EA-nek mennyi pénze van a fifából ezek a nyeremények szánalmasan kevesek. a 17-20. helyezett nyert 10.000 dollárt. Úgy, hogy oda bekellett jutnia több ezer emberből meg utána még a legjobbak ellen több héten át csoportmeccsek is voltak.
Fifa esportolónak nem a legkifizetődőbb az élet ha csak nem vagy top, top top játékos.
#6490Szigma70
Nagyn adtam, a csitításnak jobban örültem volna -
Sirandrish
legenda
válasz Nandinagy #6498 üzenetére
Sokadszor látom már ebben a topikban is ezt az R1 emlegetést.
Ez konkrétan mit takar? Már azon kívül hogy az R1et kell nyomni hozzá
Abban meg egészen biztos voltam hogy minden cselt tudnak, csak fura (de mint mondottam ugyanakkor örömteli) volt látni hogy nem erről szól a játék ezen a szintenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szigma70
addikt
válasz Sirandrish #6499 üzenetére
Idén csak div2 ig mentem 1x, egyébként első osztályban szoktam lenni.
WL 11win +.
Sose használok cseleket, max ha megyek 2 góllal, és már belefér.
Nem mondom,hogy nem kellenek, mert közben a szar hitbox miatt szinte érinthetetlen vagy,de simán lehet hozni cselek nélkül a meccseketMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest