Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
Ugyanazon propellerek vannak rajta, mint az X5C-n is. Csak ezek rugalmasabbak, kevésbé törnek. De sérült propellerekkel is repül még. A vízállósága korlátozott. De esőben én azért még mernék repülni vele.
Némi hátrány, hogy az akkuja vékonyabb, nem fér bele az X5C-s, így ehhez nem lehet 1 USD-ért tartalékot venni. 2,5x annyit elkérnek érte. (Bár lehet, hogy eleve nem is lenne jó hozzá, mivel ebben már 30C-s van, a Syma pedig 25C-vel is beéri)
Mivel viszonylag új gép, így az élettartamáról nem tudunk sokat. Ami a hatótávot illeti: Ha vmikor kijutok a Aquincumra, akkor majd letesztelem. Itt a belvárosban egyelőre nem volt rá lehetőségem. De még a Közvágóhíd közelében sem akartam, mivel ott megkeresni, azért már kihívást jelenthez.
Én is 31,99-ért vettem. Pontokkal lement 22,41-re. Ami azért már egy nagyon baráti ár
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Nem tudom, mindig van vele valami gebasz...Két akksit tudtam repülni vele, mielőtt letérdelt az akku, az alapján jó volt, de pl. a yaw kezelhetetlen...Viszont elég jól repült, táv jó volt, de még vizes teszt nem volt, meg ilyenek
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
üszök
őstag
Nekem itt áll a H31 csütörtök óta,de nem volt időm kipróbálni sem. Minimum 3 akut rendelj hozzá pluszba meg egy ilyen töltőt. 0,5 Amperrel tölt áganként ha van hozzá olyan töltőfejed ami ki tud adni 2 Ampert. 4 akkut tudsz feltölteni egyszerre kevesebb mint 1 óra alatt.
H101 jó móka, most is nyomtam kicsit sötétben míg nem kezd el villogni egész látható merre van.
Ahhoz is vegyél legalább plusz 3 akkut, a linkelt töltő azt is 0.5 A tölti. 30 perc a töltési idő.
Kell még 1 csomag prop,mert az elején tuti elszáll 1-2 darab.
Nézegesd a GearBest-en mostanában szokott lenni 8,99 ért amit ha van pontod le lehet vinni 6,30 környékére.
És igazából a H101 nem szobába való ha nincs legalább 30m2 egybefüggő légtered. Szélcsendben tök jól el lehet vele kint bohóckodni."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Zsee75
tag
-
Allien
veterán
heat shink tube
BG EU raktárból is elérhető, ha gyorsabban kell. Itthon, mint minden ehhez képest horoor drága. Még az M2-M3-s csavarokat is érdemesebb lehet kínából, vagy EU-s raktárból rendelni...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Teréz Atya
senior tag
Az U807 fasza kis gep. Szerintem a kis brushed gepek etalonja, alfaja es omegaja.
Ket hibaja van. Az egyik a gyengebb emeloero, 1S akkubol sajna ez telik.
A masik a nagyobb holtjatek YAW-nal, de ezt csakis FPV-ben lehet eszlelni, de szokhato.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
vandor01
őstag
mivel zsir uj a gep eleg csak a gyengelkedo mocit cserelni....
mondjuk a csere elott egy probat tennek hogy a szemkoztivel megcserelnem, hogy azaz oldal huz-e valoban ahol a gyenge moci van.... nalam az x100 csinalt hasonlot egy moci nem igazan akarodszott mukodni azt a cserevel kiderult hogy nem a moci a hunyo mert a masik oldalon boldogan tekert... es vmi az aram szabalyzasaval es a motorhoz kuldessel volt a problema (ESC)... gondolom ezeken is van csak beleintegralva az alaplapba....
good luck.. ohh bad luck...
ma este viszem cimborahoz az ajandek H31-t es lesz dronprobaCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
lehet a kis szenkefes motorok tul lettek hajtva!? azt ki vannak? leegtek?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
Nekem volt olyan, hogy másnapra megadta magát.
Teréz Atya vagy 10-szer írta le nekem, hogy elhiggyem végre.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
vandor01
őstag
ez nem ironia hanem a valosag....
ez kis nokedli kijon 1db aksival... fut 5 percet aztan 30 perc pihi mert tolteni kell..
nekem van 20 aksim... a legutobbit en is szethajtottam 10 aksi megallas nelkul
50-60 perc majd kilehelte a lelket... azt szevasz...most 2 vel porgog 5 perc az egyik 5 perc a masik... na igy mar birja a tobb orat..
van 5 orat futott gepem kb 60%-os meg.. H22bol is van 5 orat futott 40%-os meg..CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Plasticbomb
addikt
-
Teréz Atya
senior tag
Le kell b@szni a f@szkorot, h ez most mi. Nekem csak hapogni tudott a falu szelhajtasu janija.
Minel tovabb vagyok ebben a hobbyban es minel oregebb, annal kevesebb a turelmem a hulyekkel.
Sajnos bozonyos emberekkel NEM lehet normalisan beszelni.
Sajnos jon a vadaszszezon, ilyenkor meg a mihasznak minden szarra lonek. A kutyat nem is engedjuk ki, mert nyulnak nezi a parasztja. Ilyenkor hol a lobubanatos f@szba vannak az allatvedok? Vagy csak nem mernek emberkedni a pizesebb reteggel?A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Allien
veterán
Légpuskával nem lehetetlen, csak qrva nehéz. Bár ez távolság függő főleg... De azért emlékeim szerint, nem lövöldöztem 300 méterre, csak AK-val (meg persze PKM-l, de az azért más kategória). Légpuskával meg inkább 20-30 méter, talán, de, lehet, néha 50-re is, bár, az már inkább "kispuska" kategória volt (vagy 25 évvel ezelőtt).
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kimista
aktív tag
ha a jobb hátsó, ami elvileg óramutató járásával megegyezően forog, akkor cw.
de célszerű tartani cw-t és ccw-t is. cserénél segít a kábelek színe legtöbbször.kaio: az még hagyján, de ezek az 50%-os akciók mekkora pofátlanságok.. egyik termék sem volt sose annyi..
az fx kamera mindig is 40 dolcsi körül volt, 90-ért már kb gépet veszek[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
nagyúr
Nem szükséges, de lehet kelleni fog picit trimmelni.
(#31993) NORBl: A távon van 4 db 3 állású kapcsoló(alap a középben), a gimbalok mellett azokkal tudsz trimmelni. Ha valamelyik irányba lebegésnél elhúz a gép, akkor az ellenkező irányba kell a kapcsolót nyomogatni, hogy beállítsd normálisra.
[ Szerkesztve ]
-
Arti1
aktív tag
Irányító gombok melletti kis két irányba mutató kapcsolók/nyilak trimmelnek
Ezzel tudod kikompenzálni, ha alapból valamelyik irányba kicsit kúszik a gép úgy, hogy nem is nyúlsz az irányító karokhoz.
Nem tudom, milyen szintű géped/távirányítód van, a kis szobakopterek esetén sokszor nagyon nehéz/lehetetlen teljesen nyugalmi pozícióba hozni a gépeket, nagyobb/komolyabb gépek esetén már jobban működik, persze gépe válogatja[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
vandor01
őstag
H31-en van trimmelo gomb bovel lehet vele probalkozni....
de nekem meg soha nem kellett trimmelnem pedig van 4 TAV-om
es vagy 6 alaplapom.... csinalj gyro kalibralast aztan lehet valamelyik
motor/fogaskerek/tengely szorulasban van? ne persze trimmelni is probalkozz
de lehet hogy csak a szellocske fujt? azt tolta gepet....
ha zsir uj a gep?
hasznalni kell, hogy kicsit osszebbkopjon...
ez es ez mind H31 es alaplappal fut:CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
twine
veterán
Konkrét típust ajánlani nem tudok, de szerintem egy ekkora gyereknek, (hacsak nem kontrollerrel a kezében született) érdemes szint tartós cumót venni,,,,így nem játszik első körben padló-plafon flipper golyót, és talán azonnali lesz a sikerélmény....
Ugyanakkor meg 3-4000Huf +- körül kaphatók az e010-e011-F36 gépek, amik ugyan nem szint tartósok de legalább egészen jól bírják a fent említett padló-plafon kombózást....
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Szerintem 5-15 egy kutya. A nyerő a Furibee F36 3500-ért vagy mennyi most Lehet annyi se.
20 körül már vannak érdekes gépek, mindegyik best buy a maga nemében, de nem gyerek kezébe való egyik sem:
- MJX Bugs 3 volt 20K alatt
- Huban H507A is azt hiszem, ez már GPS-es de elég uncsi ha hajtani akarod[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
magyarl
tag
Randy kuponjával most 2400 Ft-ért az F36 szerintem best buy!
Fb csoportA fekete péntekes Taranis Q X7 86$-ért meg iszonyat csábít hogy lecseréljem az i6S-em
SONY KDL-43W755C
-
magyarl
tag
RC Deals & Offers
Randy Gamage nevű srác viszi, egyedileg kialkudott, darabszám limites VIP kuponokat tesz ki Gearbest és Banggood oldalakról.
Nyilván ő ezután kap kis jutalékokat, de vásárló szemszögéből sokszor az official akciók alá is megy! Ezért nem illik az FB csoport megkerülésével kuponokat osztogatni minden felé, hanem maga a csoport megosztását kéri cserében.Vigyázat!
A csoporthoz csatlakozásnak erős pénztárcanyitogató hatása lehet!Én pl egy Leader 120 kuponra hajtok nagyon, a már így is akciós 90$ helyett elvileg tudott volna 81$ alkut is (már ha van legalább fix 3 tag, aki megvenné... Mondanom sem kell, pillanatok alatt akadt a többszöröse is )
Ám sajnos ez még nem jött össze neki, a GB menedzsereit próbálja ő is cseszegetni, de egyszerűen túl nagy a hype most a Leader 120 körül. Az alap rendeléseket sem bírják teljesíteni: 3 naponta kapnak 50 darabot, de már 120-nál is több rendelésük van.
Jó fej, segítőkész srác, folyamatosan aktív az üzenőfalon és a cseten is.SONY KDL-43W755C
-
Baku
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
Jó sok helyre belökted a kérdést...
Az ellentétes oldalon rossz a motor. Esetleg nem sík felületen indítod, de valószínűleg nem ez a hiba.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ezoltan
tag
Jackal tesztelte anno a Hubsan H507A modelljét (is).
Én így utólag az irányítást gyakorolni,fpv élménnyel ismerkedni mindenképpen egy hasonló modellt választanék.
Mai fejjel már semmiképpen nem vennék kefés gépet,de ez nagyon tetszett amikor olvastam róla.Ennyi pénzért már-már DJI-os applikációt és ténylegesen működő gps-es funkciókat nem kapsz mástól.
Mivel relative olcsó,nem buksz rajta sokat ha valami miatt meggondolod magad vagy nem jön be/váltanál.Nyilván vannak utódai is,tetemesebb összegért,ez mindössze egy irány kezdésnek.
[ Szerkesztve ]
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
NORBl
aktív tag
Találtam GearBesten még egy lehetőséget.
G-W-5,ill G-W-12 van megadva. Előbbi cseh, utóbbit nem tudom milyen raktár, azt próbálom most kideríteni.
RTF, BNF elv tiszta, olvastam összefogit. Viszont a kettő között annyi az össz különbség, hogy a csomagban van e kontroller, vagy nincs ? Szerkezetileg ugyan az a kettő ?
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
Srácok.
RTF, meg BNF között csak a távirányító különbség van ? Ha úgy döntök RTF-sel is tudom telefonnal irányítani, ha nem akarok távirányítózni ?
Kínából jövő nagyobb dobozos drónokat milyen valószínűséggel veszik ki ?
$67 lenne a drón. Akkor erre nekem még mi jönne ? 27% áfa, + 3000 kezelési költség nav részéről ?
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
ez ugynézki hogy 2S szénkefés!
rendelj hozza 4db tarcsi mocit is!
a motor alján az "MD" feliratos a legjobb!
a hubsan es KK is azt használja csak átcsomagolja!
pl ez itt lathato az MD!: [link]
más milyent nem érdemes mert fele vagy kevesebb az uzemidejuk!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest